CGG valgte Eye-share for brukervennligheten

Thierry Malezieux
Teamleder IT-support
CGG Frankrike
- Nye brukere behøver kun enkel opplæring fra sine medarbeidere siden Eye-share er så brukervennlig

Det globale geovitenskapelige selskapet CGG har forbedret den daglige fakturahåndteringen kraftig ved å implementere eye-share Faktura. Etter en vurdering av flere løsninger ble eye-share Faktura valgt på grunn av systemets brukervennlighet. Nå er det slutt på å fysisk sende papirfakturaer og PDF-er verden rundt for godkjenning.

I CGG prosesserer 900 brukere om lag 95 000 fakturaer årlig i 11 land verden over. I bedriften bruker alle eye-share Faktura, noe som betyr at de helt enkelt har alle fakturaene søkbare i et felles arkiv, med muligheten til å godkjenne eller ikke godkjenne de fakturaene man har ansvaret for.  Grensesnittet er det samme enten man er lokalisert i London, Singapore eller Mexico.

Vi ser på implementeringen av eye-share Faktura som en suksess, og det har nå blitt et av våre kjerneverktøy

Godkjennere over hele verden
Etter to års bruk av eye-share Faktura, er teamleder for IT-support i CGG Frankrike, Thierry Malezieux, veldig fornøyd med systemet. Han skryter av eye-share Faktura.

– CGG er en internasjonal operatør, så fakturagodkjennerne er spredd på ulike lokasjoner verden over. Vi hadde som mål å finne et brukervennlig verktøy for å effektivisere fakturagodkjenningsprosessen, slik at godkjennere kunne logge seg på fra hvor som helst i verden for å få tilgang til alle dokumentene, og legge ved filer og kommentarer, sier Malezieux.

Viktig verktøy
Han mener CGG fant akkurat hva de var ute etter i eye-share Faktura.

– Vi ser på implementeringen av eye-share Faktura som en suksess, og det har nå blitt et av våre kjerneverktøy.

Det gir oss et online arkivsystem hvor man enkelt kan logge inn for å få tilgang til enhver faktura eller hvilket som helst dokument som krever godkjenning – som for eksempel en e-post til en leverandør, sier Malezieux.

Skannede fakturaer som blir sendt rundt i bedriften via e-post er nå historie i CGG. Før implementeringen av eye-share Faktura måtte godkjennere i ulike land forholde seg til flere ulike systemer – noe som både tok mye tid og som var lite økonomisk. Med alle fakturaene i eye-share Faktura kan nå alle de 900 brukerne i CGG enkelt gå inn i onlinearkivet – som er tilgjengelig fra hvilken som helst lokasjon med internettilgang.

Enkel implementering
Malezieux forteller at selve implementeringen var veldig enkel.

– Det var bare å sette opp to virtuelle servere og lage et dedikert skjema i en allerede eksisterende database. Å rulle ut løsningen, som skulle tilrettelegges for lokasjoner over hele verden, var veldig enkel. Hver lokasjon behøvde bare å gå til anskaffelse av en standard skanner, sette den opp, og det var det, sier Malezieux.

To representanter fra Eye-share kom til Frankrike og satte opp systemet i løpet av en uke.

Én dags opplæring
Malezieux roser ikke bare effektiviteten til eye-share Faktura. Han skryter også av brukervennligheten.

– Våre første nøkkelbrukere fikk opplæring av en konsulent fra Eye-share gjennom en sesjon som varte en dag. Siden den gang har nye brukere blitt trent opp av sine medarbeidere siden eye-share Faktura er så enkel i bruk, sier Malezieux.

CGG vurderte en annen leverandør to år før implementeringen av eye-share Faktura, men prosessen ble avsluttet fordi løsningen som ble skissert var altfor kompleks i forhold til CGGs behov.

Nye brukere behøver kun enkel opplæring fra sine medarbeidere siden Eye-share er så brukervennlig

CGG er et ledende geovitenskapelig selskap som leverer geologiske og geofysiske løsninger, samt løsninger innen reservoar til et bredt kundespekter, primært innen olje- og gassindustrien. CGG har 9800 ansatte som er stasjonert over hele verden.

Les flere kundehistorier her!

Tagger:
eye-share Faktura kundehistorie kunder olje & gass