En enklere hverdag med InvoiceFirewall

09

jun

Online via Microsoft Teams

09:00-09:40

Last ned til kalender

Delta på vårt nettmøte og lær mer om hvordan du kan unngå tidstap og feil i fakturamottaket med løsningen InvoiceFirewall.

En kjent utfordring for mange, er fakturaer som stopper opp i fakturamottaket på grunn av feil og mangler. Resultatet er at du må bruke mye tid på feilretting og manuell behandling. Tiden går med til å ringe leverandører, purre internt, lese gjennom fakturaer, skanne PDF’er og skrive eposter. Har du store inngående fakturamengder og opplever følgende problemstillinger:

  • Leverandører glemmer å påføre riktig referanse på fakturaen?
  • Referanser blir plassert på feil plass?
  • Du får fortsatt for mange PDF-fakturaer?

Da vil du kanskje lære mer om hvordan du kan slippe alt dette?

Sett fakturaene på autopilot!
Vi viser deg InvoiceFirewall som automatiserer fakturamottaket, slik at du unngår tidkrevende merarbeid og gjør eye-share løsningen din langt mer effektiv. Det handler med om å kvalitetsikre fakturamottaket, spare tid og unngå svindel. Med InvoiceFirewall sikrer du korrekte fakturaer – helt automatisk.

Hold deg nysgjerrig og oppdatert på teknologi som kan hjelpe deg å jobbe enda smartere. Bli med på vårt nettmøte, sammen med vår samarbeidspartnere efacto, og bli bedre kjent med fordelene denne løsningen kan gi deg.

Kundereferanse
Ta også en titt på hvordan Berggård Amundsen effektiviserer sitt fakturamottak ved å autokorrigere 34% av sine inngående fakturaer og øker andel EHF fakturaer til 85% med InvoiceFirewall.

Målgruppe:
Eventet er nyttig for både nye og eksisterende Eye-share kunder med et stort volum inngående fakturaer.


Påmeldingen er nå stengt!

Del på: