Campus Kristiania har testet eye-share Mobilklient

Utdanningshuset Campus Kristiania er en stiftelse som består Markedshøyskolen, Norges Kreative Fagskole, NKS Nettstudier, Norges Helsehøyskole og Aktiv Læring. Stiftelsens formål er å gi alle større muligheter for utdanning og personlig utvikling.

Campus Kristiania har benyttet Eye-share for håndtering av faktura siden 2009. Tidligere i år testet de ut eye-share Mobilklient for å gjøre godkjenningen enda mer effektiv og tilgjengelig. Dette er hva Campus Kristiania sier om eye-share Mobilklient:

Vi installerte den nye eye-share Mobilklienten hos oss i mars inneværende år. Vi bruker denne som et ledelsesverktøy der de som er anvisere kan godkjenne faktura via klienten dersom de er ferdige kontert og behandlet. Den er blitt meget godt mottatt av brukerne, man får et godt overblikk og man kan godkjenne fakturaene på vei til og fra jobb, på tjenestereise eller på ferie om det er behov for det, sier Magnus Mølsted Andersen, Økonomisjef i Campus Kristiania.

Magnus Mølsted Andersen legger til at eye-share Mobilklient har svart til forventningene, og at den gjør godkjenning av faktura enklere, samtidig som den er veldig lett å bruke på smarttelefon eller tablet når man er på farten.

Share This: