eye-share Capture

eye-share Capture

Avansert verktøy for skanning av faktura og dokumenter

Digitaliser alle dine dokumenter med eye-share Capture, vårt avanserte verktøy for fakturaskanning og tolking av dokumenter.

eye-share Capture er et verktøy for skanning, tolking og verifisering av faktura og andre dokumenter. eye-share Capture kan brukes enkeltstående, men fungerer best som en del av eye-share sin produktportefølje.

eye-share Capture gir deg

  • Digitalisering av alle bedriftens dokumenter
  • Automatisk behandling av innkommende PDF-faktura
  • Automatisk tolking av tekst og nøkkelinformasjon i dokumenter og fakturaer
  • Tolker alle fakturafelter og varelinjer
  • Du jobber i et web-grensesnitt
  • Importer formater som PDF, TIFF, BMP JPEG/JPG
  • Fakturaskanning og verifisering på ulike lokasjoner

Få med all nøkkelinformasjon når du skanner dine fakturaer og dokumenter

Dokumenter som legges til i eye-share Capture kan tolkes slik at nøkkelinformasjon i dokumentet identifiseres automatisk.

Automatisk tolket nøkkelinformasjon kvalitetssikres manuelt med validering før bildet av dokumentet og nøkkelinformasjon sendes videre til mottakssystem.

Dersom det i tillegg benyttes MailReader modul kan faktura hentes automatisk fra e-post og hele skanneprosessen vil automatiseres. Så kan dere bruke tiden deres på langt viktigere ting.

Mottakssystem kan være eye-share Faktura, eye-share Kontrakt, eye-share Diversebilag eller andre systemer.

eye-share Capture kan settes opp til å automatisk validere informasjonen på fakturaer fra kjente leverandører man har trent systemet til å gjenkjenne.

Gi meg en innføring

Send oss din kontaktinfo så vil vi gi deg en innføring i hva eye-share Capture kan hjelpe din bedrift med.

Hva kundene våre sier

- Å ta i bruk eye-share Capture frigjorde en halv stilling.

- Etter at vi begynte med Capture så en raskt at tidsbesparelsen var stor. Med mindre og mindre papirfakturaer, flere og flere fakturaer som hele dagen går rett fra mailimport over til innboksen.

- Vi er veldig godt fornøyd med eye-share Capture som gir oss en lettere hverdag med bedre kontroll og større effektivitet. Systemet er enkelt og brukervennlig.

headshot

Kan leveres både som egen installasjon og som skyløsning

eye-share Capture er utviklet med moderne teknologi i et web-grensesnitt, det utvikles og supporteres i Norge, kan tolke både fakturafelter og varelinjer, utvikles fortløpende med kundens behov i fokus, og kan leveres både som en egen installasjon og som en skyløsning.

tolkeverktøy