Eventer

 

Produktprat eller en online demo?

Ønsker du en prat om automatisering eller en online demo av våre løsninger?

Da gleder vi oss til å å møte deg. Kontakt oss her!  

Temabaserte nettmøter for kunder

eye-share Connect 2021
Bygg kunnskap -
stein på stein!
Få smarte tips til hvordan du kan utnytte dagens funksjonalitet i eye-share Workflow og jobbe enda mer effektiv med din løsning! Gjennom en serie med temabaserte nettmøter utover våren 2021, inviterer vi mindre grupper til korte læringsøkter og dialog via Microsoft Teams!

Nettmøtene er gratis og påmelding skjer etter førstemann til mølla prinsippet. Målet er å bygge kompetanse stein på stein - og holde deg oppdatert!

Mer info og påmelding

On-demand webinar

Automatisert fakturaflyt - fra mottak til betaling
Våre kunder oppnår hele 90% automatisering av den inngående fakturaflyten ved bruk av eye-share Workflow. Ønsker din virksomhet også å oppnå raskere behandling gjennom smart automatisering? Vi gir deg en introduksjon til vår intelligente programvare.

Jobber du med økonomi/regnskap, inngående fakturering eller digitalisering i privat eller offentlig virksomhet, så vil dette være et svært aktuelt tema for deg.

Se opptak fra webinar avholdt 9. februar sammen med TietoEVRY, og ta gjerne kontakt for en personlig demo. Presentasjonen er på norsk.

Register deg og se nå!

On-demand webinar

Approve on the move!
La oss vise deg eye-share Workflow for mobil
Hold forretningsprosessene i gang med denne fine mobil-klienten for effektiv behandling av leverandørfaktura, reiseregninger og utlegg, fra hvor som helst. Takket være et intuitivt brukergrensesnitt er det enkelt for alle i virksomheten å ta i bruk løsningen. Med mobil arbeidsflyt er det ingen grenser for økt produktivitet, kostnadskontroll og et oppdatert regnskap.

Hold deg nysgjerrig og oppdatert! Webinaret ble avholdt 18. mars, men er tilgjengelig for å se når som helst - og passer for både nye og eksisterende kunder.

Registerer deg og se nå!

On-demand kundewebinar

eye-share Workflow v.2021 er nå blitt enda smartere!
Den største nyheten i denne versjonen er autokontering. Hold deg oppdatert og nysgjerrig. Få med deg alle forbedringer og nyheter via vårt on-demand kundewebinar på norsk.

Register deg og se nå!

On-demand kundewebinar

eye-share Capture v.2021 nå med all funksjonalitet i webgrensesnitt!
Vi guider deg gjennom alle forbedringer og nyheter via vårt on-demand webinar, som du kan se når det passer deg. Webinaret er på norsk.

Register deg og se nå!

Avholdt 19. og 20. november i fjor

eye-share Digital 2020
- årets viktigste arena for læring, dialog og inspirasjon for våre kunder og brukere!

Se opptak fra konferansen her