eye-share Brukerforum 2017: 245 påmeldte!

Thon Hotel Oslo Airport | 23. - 24. november

Thon Hotel Oslo Airport | InfoProgram | Påmelding er nå stengt

  • 245 påmeldte!
  • To dager med kompetanse- og nettverksbygging
  • Gratis konsulenttime
  • Tettpakket sosialt og faglig program
  • Kurs i våre moduler både for nybegynnere og eksperter
  • Champagneglass til alle deltakere, nytt glass på hvert brukerforum

 

Hjertelig velkommen til eye-share Brukerforum 2017!
eye-share Brukerforum 2017 er det beste stedet å bygge kompetanse på Eye-share sine produkter, møte kollegaer og å drive nettverksbygging.

eye-share Brukerforum 2017 vil by på matnyttig faglig påfyll sammen med sosial dialog. Roboter og automatisering skal hjelpe oss i hverdagen, men en gang i året så må vi møtes for erfaringsutveksling og ny kunnskap – så hjertelig velkommen.

Mer spesialisert program
Første dagen starter vi ut med produktnyheter, deretter erfaringer med eye-share produktene fra våre kunder. I år har vi valgt å flytte diskusjonsgruppene til første dagen – våre populære tips- og trikssesjoner er også første dag – her har vi i år laget flere sesjoner slik at gruppene blir mindre og litt mer spesialisert etter behov. Vi anbefaler på det sterkeste å benytte anledningen til å snakke med en av våre mange eksperter som stiller opp på vårt eksperttorg. Eye-share stiller mannsterkt opp sammen med våre partnere.

Dag to er i sin helhet lagt opp som et kurs. Vi legger opp til 5 parallelle spor, så her skulle det være noe for enhver smak.

Suksessen med gratis konsulenttimer gjentar vi også i år – bestill disse ved påmelding og vi stiller med våre beste folk for å svare på dine spørsmål og problemstillinger.

Enkelt å finne fram
Årets arrangement vil finne sted på Thon Hotel Oslo Airport, torsdag 23. - fredag 24. november 2017. Thon Hotel Oslo Airport er et moderne konferanse- og forretningshotell, og ligger sentralt til kun 10 minutter unna Oslo Lufthavn på Gardermoen.

Arrangementet starter torsdag 23. november kl 08.45, og avsluttes fredag 24. november kl 15.00.

Vi håper at du benytter anledningen til å delta på årets eye-share Brukerforum, kombinasjonen av opplæring i eye-share og nettverksbygging i en flott sosial ramme er det vi kan tilby. Bestill gjerne en plass tidlig!

Vel møtt 🙂

Vennlig hilsen Torhill Gysland Falnes,
Administrerende direktør i Eye-share AS

Påmelding:

Deltakeravgift per deltaker: NOK 2500. Hotellpakke kommer i tillegg.

Avgift refunderes kun hvis avmeldingen skjer før 15. november.

 

Påmelding er nå stengt

Share This: