eye-share Brukerforum 2021

18. og 19. november, Hotel Quality Airport Gardermoen, Oslo
Årets viktigste kundearena er på plass, og vi gleder oss stort til å møte deg igjen på eye-share Brukerforum, denne gang i fysiske omgivelser i Oslo. Få et avbrekk fra jobb og hjemmekontor. Bli med på to dager med faglig & sosialt påfyll for læring, deling, inspirasjon og dialog!
Påmelding er nå stengt!
Productlines

"Future Accounting" er årets tema!

Automatisering gjør at virksomheten din kan bevege seg raskere og mer effektivt fremover. Med eye-share porteføljen ønsker vi å være en pådriver for økt digitalisering og utvikling av økonomiavdelingen til våre kunder. Hvordan kan våre produkter og løsninger hjelpe deg til å oppnå økt finansiell kontroll?

Årets brukerkonferanse gir deg mer kunnskap og innsikt om ny funksjonalitet, moduler, produktnyheter, teknologitrender og endringsprosesser som berører din hverdag. Vi har også med oss norske kunder som deler hvordan de beveger seg fremover på denne spennende automatiseringsreisen!

Konferansetidspunkt:
Torsdag 18. november fra kl. 09:00 til fredag 19. november kl. 15:00!

 

Siste nytt om programmet

Konferansen er avholdt. Noen av presentasjonene finner du her

Eirik Norman Hansen

Fremtiden er fantastisk!
Teknologioptimist Eirik Norman Hansen er invitert til årets konferanse som gjestetaler og inspirator. Gled deg til et energisk, lærerikt og morsomt innlegg fra mannen som ble kåret til en av Norges beste foredragsholder av Kapital i 2020.

Vi kårer årets digitaliseringskunde!
Kåringen trekker frem en virksomhet som har gått foran i det teknologiske landskapet med fokus på automatisering av sine prosesser innen økonomi. Vi gleder oss til å kunngjøre de nominerte, og ikke minst kåre årets vinner!

 

Dokumenterer dine kunnskaper!
I år tilbyr vi Eye-share Certified SuperUser sertifisering inkludert i deltakerprisen. Ved bestått test får du et sertifikat som dokumenterer dine kunnskaper, samt en rekke andre fordeler.
Les mer her

Årets talere

På konferansen møter du en god miks av nøkkelpersoner og produktspesialister fra Eye-share, inspirasjonstalere, viktige kunder og gode samarbeidspartnere. Programmet publiseres i sin helhet innen 30.september, men følg med her for fortløpende oppdateringer.

Torhill

Torhill Falnes, CEO, Eye-share
Torhill er en friskus av en leder med høyt engasjement for både kunder, ansatte og produkt.  Med sterk handlekraft har hun ledet selskapet gjennom 15 år med vekst. Nå er ambisjonene større enn noensinne. Få siste nytt fra lederen i Eye-share.

Kai3

Kai Mydland, R&D Director, Eye-share
Kai leder forsknings- og utviklings avdelingen i Eye-share og vet bedre enn noen annen hvilke trender som rører seg, hvilken retning programvaren tar og hvilke spennende nyheter du som kunde har i vente for fremtiden.

Dina Drehn blir leder for Eye-share sitt nye start-up kontor på Fornebu i Oslo fra nyttår

Dina Drehn, Department Manager Oslo, Eye-share
Denne blide sørlendingen leder det nye Oslo kontoret og brenner for gode kundeopplevelser og Customer Success. Dina har gleden av å lede oss gjennom programmet i plenumsporet, som årets konferansier.

Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen
Inspirasjonstaler & teknologioptimist
Hansen er en ekte teknologioptimist med en energisk tilstedeværelse, som både inspirerer og engasjerer sitt publikum. Han har over 20 års erfaring som leder, rådigver og forretningsutvikler, og ble i 2020 utnevnt av Kapital som en av Norges mest populære foredragsholdere. Hansen har skrevet bok om Juss & AI, og er kjent fra både TV og Radio hvor han deler av sin fagkunnskap. Han har også sin egen podcast, bedre kjent som «30 minutter inn i fremtiden» Gjennom en balansert blanding av underholdning og læring, med fokus på digitalisering og teknologi, skal han overbevise oss om at fremtiden er fantastisk!

Olav Tennøy HSØ

Olav Tennøy |Helse Sør-Øst
Helse Sør-Øst er det største helseforetaket i Norge og består av 11 ulike selskaper med ulike behov. De har over 6000 brukere og 1 million inngående fakturaer årlig.  På årets brukerforum kommer Olav Tennøy, som er Regional systemansvarlig ERP, og gir oss et innblikk i automatiseringsreisen til Helse Sør-Øst, som implementerte både eye-share Workflow og eye-share Capture for ett år siden. Viktige faktorer i valget av eye-share har vært; sikkerhet, effektivisering og brukervennlighet.

 

lars-berner

Lars Berner | Mestergruppen
Mestergruppen er opptatt av utnytte teknologiens muligheter og startet i mai 2020 på sin automatiserings- og moderniseringsreise av fakturaflyt med eye-share Workflow. Fokus har først og fremst vært på effektiv godkjenning og fakturaflyt for brukerne, og automatisering av prosesser i regnskapsavdelingen. Det har vært en kontinuerlig reise i forbedringer og effektiviseringer, sier Lars Berner som er interims regnskapssjef i Mestergruppen. Nå kommer han til årets brukerforum og deler kunnskap om hvordan Mestergruppen konsernet jobber for kontinuerlig forbedring.

Dette skjer!

Hotel Quality Airport Gardemoen konferanse

Plenumspor
Future Accounting

I konferansens plenumspor møter du gjestetalere, kunder og ledelsen i Eye-share under tema Future Accounting, hvor vi setter fokus på trender, strategi, produktutvikling og den spennende veien fremover for deg som jobber med regnskap og økonomi!

andreas-klassen-gZB-i-dA6ns-unsplash

Breakout session
Ledelse, IT & Økonomi

I ledelsesporet setter vi fokus på effektiviseringsområder, analysemuliggheter, sikkerhet og kvalitetskontroll. Her vil det bli faglig påfyll for de som overordnet skal sørge for at eye-share programvaren bidrar til mest mulig verdi, og benyttes og forvaltes på best mulig måte.

 

brooke-cagle-WHWYBmtn3_0-unsplash

Breakout session
Regnskapsbrukere
& Superbrukere

Her tilbyr vi kompetansebygging på produkter og løsninger. Hvordan kan du få best mulig utbytte av din eye-share løsning i din hverdag? Her blir det tips & triks, gjennomgang av funksjonalitet og muligheter, produkter og moduler - og vi tar med oss erfaringene fra siste års implementeringer. Her er noe å lære for alle!

Workshop &
Diskusjonsgrupper

Bli med på workshop hvor vi lærer av hverandre gjennom diskusjoner og samhandling knyttet til ulike relevante tema for deg som bruker eye-share. Få verdifull utveksling av erfaringer og kunnskap, kunder imellom, fasilitert av Eye-share og våre partnere.

corinne-kutz-tMI2_-r5Nfo-unsplash

 

 

Kurs &
Sertifiseringer

Få kompetanseheving på våre produkter og moduler med tilrettelagte kurs for både nybegynnere og superbrukere. Nytt av året er også en gratis Eye-share Certified SuperUser sertifisering. Ta testen og dokumentere dine kunnskaper på vår markedsledende programvare. Ved bestått test får du et sertifikat som er gyldig 12 måneder, samt en rekke andre fordeler! Les mer om muligheten

docusign-7RWBSYA9Rro-unsplash

 

 

Konsulent &
Rådgivning

Våre konsulenter og rådgivere er til stede under hele konferansen. Slå gjerne av en prat. Vi er her for deg!  Du får også mulighet til å booke en gratis konsulenttime for ditt selskap med en av våre dedikerte medarbeider, og få hjelp og svar på utfodringer og spørsmål du måtte ha. Husk å huke av i påmeldingskjema og angi hvilke tema du ønsker å diskutere.

john-schnobrich-FlPc9_VocJ4-unsplash

 

 

ServiceNow
Support Corner

Vår Support team er som alltid til stede under hele konferansen og hjelper deg gjerne med enkle brukerspørsmål og enda mer effektiv bruk av kunde- henvendelsesystemet vårt ServiceNow. Ta turen innom Support Corner.

partnerutstilling

 

 

Eksperttorg
& Happy Hour

På eksperttorget møter du våre gode samarbeidspartnere til utstillerens "Happy Hour" - et mingletorg med mulighet for å se nærmere på integrerte produkter og tjenester, bygge nettverk, delta i konkurranser og kanskje vinne noen fine gevinster. Vi byr også på en matbit & noe godt i glasset!

kelsey-chance-tAH2cA_BL5g-unsplash

Sosialt påfyll, aktiviteter og underholdning

Med all digitaliseringen som skjer, og to år med strenge koronatiltak bak oss, er det godt å kunne lukke PC`en og møte andre mennesker "face to face".

Under årets brukerkonferanse legger vi opp til både aktiviteter, frisk luft og ikke minst feiring av vårt 20 års jubileum med festmiddag & underholdning!

Dresskode: pent med "a touch of gold"!

 

Konferansearena i Oslo

Årets konferanse finner sted på Hotel Quality Airport Gardermoen. Et moderne hotell som ligger like ved Nordbytjernet med kort vei fra både Gardermoen Lufthavn og Oslo sentrum.

Hotellet har svært gode konferansefasiliteter, en koselig restaurant, en trendy bar og en døgnåpen lobbysalong. Her finnes det både bordfotball, treningsrom og turløyper like utenfor døren - og parkering er tilgjengelig mot betaling.

 

Klikk og se video fra årets konferansearena i Oslo

Lyst å bli partner?

Vi kan tilby aktuelle samarbeidspartnere en partnerpakker med deltakelse, utstillerplass og innlegg på konferansen. Ta kontakt for mer informasjon om, så finner vi en løsning som passer. Se også video og hør hva Anders Ødegård, Product Manager i TietoEVRY kan fortelle om eye-share Brukerforum.

 

Partneransvarlig: Kenneth Sætre | + 47 904014174

Samarbeidspartnere