Eye-share AS har signert samarbeidsavtale med Eiger Marine


Eye-share og Eiger Marine har inngått et partnersamarbeid for å tilby det beste fakturahåndteringssystemet til maritime kunder i Hellas og Kypros.

Dette partnerskapet er en del av Eye-share sin strategi om å samarbeide med ledende leverandører i den maritime sektoren for å nå nye viktige kundesegmenter. Samarbeidet vil tilby shippingkunder i Kypros og Hellas en komplett løsning for automatisering av faktura og andre dokumenter.

eye-share Faktura» brukes i 44 land over hele verden og er skreddersydd for shippingindustrien. Partnerskapet med Eiger Marine er en flott mulighet til å få ytterligere fotfeste lokalt i Hellas og Kypros – et område hvor vi allerede har eksisterende kunder. Den greske og kypriotiske shippingindistrien med flere hundre rederier er opptatt av kvalitet i alle ender, og eye-share Faktura er en perfekt match for disse selskapene, sier Torhill Gysland Falnes, administrerende direktør i Eye Share AS.

Eiger Marine spesialiserer seg på å tilby prosessforbedringsløsninger til det maritime næringslivet, med Hellas og Kypros som hovedmarked. De tilbyr et bredt utvalg av finansielle og ikke-finansielle løsninger for å dekke de ulike behovene i shippingindustrien.

Eye-share AS tilbyr programvare for elektronisk behandling av fakturaer og andre dokumenter, og leverer løsninger til over 500 kunder i 44 land over hele verden. Våre løsninger er integrert med alle ledende ERP-systemer. Elektronisk dokumenthåndtering betyr også kortere behandlingstider, bedre kontroll, automatisering og mobilitet. Eye-share sin løsning er generisk og kan brukes til alle typer dokumenter.

Share This: