Eye-share leverer solide resultater

Administrerende direktør i Eye-share, Torhill Gysland Falnes

Administrerende direktør i Eye-share, Torhill Gysland Falnes

Pressemelding:

Stavanger, 14. mai 2018: Det EVRY-eide programvareselskapet Eye-share har inngått en ny avtale med NorgesGruppen om leveranse av et automatisert og robotisert godkjenningssystem for innkommende fakturaer i 2017. Kontrakten er en viktig milepæl for Eye-share, som fortsetter å levere solide resultater.

Programvareselskapet Eye-share noterte en omsetning på 69,2 MNOK mot 68 MNOK i 2016. Årsresultatet for 2017 viste et overskudd på 14,1 MNOK mot 13,4 MNOK i 2016. Selskapet har også styrket bemanningen i 2017.

– Det er solide tall som gjenspeiler at vi holder rett kurs. Selskapet fortsetter å tjene penger etter en omstillingsperiode; vi har tatt i bruk ny teknologi, ansatt flere folk, og følger utviklingen innen robotisering tett, sier administrerende direktør Torhill Gysland Falnes.

Stor kontrakt
Selskapet fikk 35 nye kunder i 2017, inkludert en avtale om fakturahåndtering med NorgesGruppen, som årlig mottar flere millioner fakturaer. Norges største handelsforetak er med dette også største kunde målt i antall fakturaer.

Les også i Stavanger Aftenblad: Lokalt IT-selskap kapret storkunde (abonnement)

NorgesGruppen har allerede en godt automatisert prosess, men målet er ytterligere effektivisering basert på ny funksjonalitet, smartere håndtering og innebygget intelligens.

– Jeg opplever løsningen som fremtidsrettet og brukervennlig. NorgesGruppen håndterer flere millioner fakturaer i løpet av ett år. Vi er avhengig av en automatisert og effektiv fakturahåndtering, sier Bjørn-Egil Ekhaugen, Økonomidirektør i NorgesGruppen ASA.

– Vi har brukt mye ressurser på å videreutvikle eye-share Faktura. Denne kontrakten er en bekreftelse på at vår programvare er ledende både på teknologi, funksjonalitet, og til å dekke kunders behov. Vi skal jobbe sammen med NorgesGruppen for å videreutvikle løsningen ytterligere. Kundestyrt innovasjon har vært vår tilnærming helt siden oppstarten, og det skal vi videreføre, sier Torhill Gysland Falnes, administrerende direktør i Eye-share.

Eye-share har gått fra å være en idé til å bli en internasjonal ledende aktør i sitt markedssegment. I dag brukes eye-share Faktura i 46 land og bidrar til store kostnadsbesparelser og digitale gevinster for selskaper over hele verden.

Eye-share har økt med ni ansatte det siste året, og bedriften teller nå 62 mann.

Eye-share AS 2016 2017
Omsetning 68,0 MNOK 69,3 MNOK
Resultat etter skatt 13,4 MNOK 14,1 MNOK

.
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Torhill Gysland Falnes
Administrerende direktør i Eye-share AS
Tlf.: +47 480 19 744
E-post: torhill@eye-share.no

Om Eye-share AS
Eye-share er et programvareselskap fra Stavanger som lager løsninger for automatisering av prosessen på inngående faktura og andre dokumenter som typisk håndteres fra administrasjonen som eksempelvis reiseregninger, kontrakter og investeringsgodkjenning. Selskapet ble etablert i 2001 og er nå 60 ansatte. Selskapet er eid av EVRY. Løsningen eye-share Faktura benyttes per i dag i 46 land. Programvaren er aktuell for alle som har stort fakturavolum og/eller vil ha full kontroll på fakturabehandlingen.

Share This: