Totalleverandør GK valgte en totalløsning fra Eye-share

Benedikte Mydland Solend
Senior systemkonsulent
- Eye-share har vært med på å tilpasse løsningen til våre behov, og vi er godt fornøyd med hvordan det fungerer. Eye-share er et av de systemene vi har minst problemer med

– Konsernet likte web-grensesnittet til eye-share Faktura, og at systemet taklet store mengder data. Andre kunne ikke garantere for god nok hastighet på sin web-integrasjon, sier senior systemkonsulent i GK, Benedikte Mydland Solend.

GK er en ledende totalteknisk entreprenør og servicepartner i Norden som leverer løsninger for nye og eksisterende næringsbygg. Nå benytter konsernet en totalløsning fra Eye-share.

– Vi testet ulike løsninger, men ville ha én felles løsning for foretakene i Norge og Danmark. Vi likte web-grensesnittet til eye-share Faktura, og at det taklet store mengder data. Andre kunne ikke garantere for god nok hastighet på sin web-integrasjon, sier senior systemkonsulent i GK, Benedikte Mydland Solend.

Eye-share har vært med på å tilpasse løsningen til våre behov, og vi er godt fornøyd med hvordan det fungerer. Eye-share er et av de systemene vi har minst problemer med

Kompleks integrasjon
Det var GK Rør AS som først tok i bruk eye-share Faktura i 2014, og deretter kom GK Elektro AS med i 2015. Disse hadde opprinnelig 195 aktive brukerprofiler, et antall som har økt til 1187 i oktober 2017 etter at også GK Gruppen AS, GK Norge AS, GK Inneklima AS, GK Sikkerhet AS, GK Danmark AS, og GK Rør Abs i mai 2016 tok i bruk eye-share Faktura, eye-share Capture med linjetolking, eye-share Diversebilag, eye-share eFaktura, eye-share Utlegg, eye-share Rapport, eye-share Kontrakt, eye-share Tolldeklarasjon, eye-share Excel-rapport, AD-integrasjon, og Innkjøpsmatch. Neste steg i prosessen blir å få eye-share Reiseregning ferdig implementert.

– Det er en kompleks men effektiv integrasjon. Eye-share har vært med på å tilpasse løsningen til våre behov, og vi er godt fornøyd med hvordan det fungerer. Eye-share er et av de systemene vi har minst problemer med, sier Solend.

Hun har vært med på hele prosessen fra da Eye-share ble implementert for GK Rør AS i 2014 og frem til i dag.

Det har vært tett kommunikasjon med Eye-share gjennom hele prosjektet, og det skaper en trygghet under implementeringen

Praktisk og effektivt
– Den beste forbedringen er at vi til enhver tid vet hvor en faktura er i systemet. Og det er viktig. De som før behandlet papirfakturaer slipper også å lure på hvilket kontor en faktura ligger på. Purrefunksjonen er en løsning økonomiavdelingen har blitt veldig glad i, i tillegg til muligheten til å søke opp forfalte fakturaer og sende en melding om at disse fakturaene må behandles til godkjenner og med sjefen på kopi. Det er veldig praktisk og effektivt. Som bruker av systemet liker jeg spesielt godt konteringsforslag og utregningsmulighet på konteringslinjene, og som IT systemforvalter er det stort sett lite utfordringer sett i forhold til det store antall brukere som benytter systemet og fakturamengden som flyter gjennom, sier Solend.

GK har en lisens på 225 000 fakturaer i året, med ca 35 000 fakturaer pr år via eye-share Capture og resten inn via eye-share eFaktura, og har integrasjoner mot to helt forskjellige økonomisystemer. Selskapet bruker en felles Eye-share-database, men med firmaseparering.

– Det er en helhetlig løsning med mange moduler, tilpasninger, og integrasjoner, noe som har gitt en del utfordringer å få alt på plass. Men vi er veldig fornøyd med resultatet. Det har vært tett kommunikasjon med Eye-share gjennom hele prosjektet, og det skaper en trygghet under implementeringen.

GK startet som en lokal norsk ventilasjonsentreprenør for over 50 år siden, og er i dag et ledende skandinavisk inneklimakonsern etablert i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet har opplevd en jevn og dynamisk vekst, fra en sped start i Oslo til å bli en ledende totalteknisk entreprenør og serviceleverandør. I 2016 hadde GK Gruppen i overkant av 5 milliarder i omsetning og over 3000 ansatte. Konsernet ekspanderer stadig sin tilstedeværelse og tjenester, og tilbyr i dag løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, rør, elektro og sikkerhet.

Tagger:
efaktura entreprenør eye-share Capture eye-share Diversebilag eye-share Faktura eye-share Kontrakt eye-share Mobil eye-share Rapport eye-share Reiseregning kundehistorie kunder nyheter