eye-share for oppdrettsnæringen

fish-farming

En skreddersydd fakturahåndteringsprosess for aktører i oppdrettsnæringen

eye-share Faktura tilbyr en automatisert og papirløs prosess for behandling av innkommende faktura. Verdensledende bedrifter i oppdrettsnæringen bruker eye-share Faktura for å håndtere innkommende fakturaer og andre dokumenter.

Skreddersydd for bransjen
Oppdrettsnæringen er kapitalkrevende og kan være uforutsigbar. Dette på grunn av en lang produksjonssyklus, markedsforhold, en fragmentert bransje og en biologisk produksjonsprosess som påvirkes av mange ytre faktorer. For å stimulere vekst og utvikling trenger man dyktig og kompetent arbeidskraft og ledelse, langsiktig tilgang på kapital og finansiering, og ikke minst infrastruktur som støtter produksjonen.

Tid er en viktig faktor i bransjen. Elektronisk behandling av innkommende faktura og andre dokumenter legger til rette for en papirløs hverdag som kan redusere noen av de tidkrevende oppgavene i bransjen – og gir deg mer tid til bransjerelaterte oppgaver.

eye-share Faktura er velegnet for bedrifter i oppdrettsnæringen av flere grunner:

 • Automatisert oppfølging av fakturaer
 • Automatisert distribusjon i henhold til selskapets behov
 • Reduserer manuelt arbeid i alle faser av fakturabehandlingen
 • Enklere og raskere behandling av fakturaer og betaling innen forfall sparer deg for tid og penger
 • Reduserer den totale behandlingstiden dramatisk – fra manuell inntasting, postgang og lignende til godkjenning med et museklikk
 • Få tilgang til dokumenter fra enhver lokasjon – og godkjenn på farten med smarttelefoner og nettbrett
 • Automatisert 3-veis-matching av PO sørger for at gitte kriterier må oppfylles før fakturaen kan sendes til regnskapsavdelingen
 • OCR-skanning av papirfakturaer og import av pdf og elektroniske fakturaer muliggjør en papirløs prosess som skaper orden på kontoret – i tillegg til at det har en positiv effekt på miljøet

 

eye-share Faktura integreres mot regnskaps- og innkjøpssystemer og er utviklet med tanke på bedrifter som er spredt på ulike lokasjoner og som opererer med flere typer valuta.

En komplett oversikt over status og hvor hver faktura er i prosessen gir bedre kontroll og mer tid til bransjerelaterte oppgaver.

Mer funksjonalitet med tilleggsmoduler
Mange bedrifter bruker tilleggsmoduler for ekstra funksjonalitet skreddersydd for deres bedrift og bransje.

 • eye-share Investering for fiskeoppdrettsbransjen vil gjøre godkjenningsprosessen enklere ved store investeringer
 • eye-share Mobil gir deg mulighet til å behandle fakturaer mens du er på farten
 • eye-share Arkiv er en generisk arkivløsning som lagrer dokumentene elektronisk for lokasjonsuavhengig, søkbar og sikker tilgang
 • eye-share Rekvisisjon kan bli brukt til interne bestillinger fra en artikkelliste, administrative kostnader eller som et enkelt innkjøpssystem for mindre innkjøp
 • KPI-rapporter (eye-share Rapport) gir rask tilgang til en rekke data for å kunne fange opp ytelsesproblemer eller flaskehalser i regnskapsprossesen (for selskaper som ønsker å overvåke og fintune prosesser, og for bedrifter med over 20000 fakturaer)
 • eye-share Reiseregning lar ansatte håndtere reiseregninger direkte i eye-share-løsningen. Den ansatte laster selv opp vedleggene til reiseregning knyttet til ulike reisetyper (fly, tog, taxi, hotell osv)

 

eye-share er integrert med handelssystemer som Maritech, samt andre løsninger fra Microsoft Dynamics AX/NAV, SAP, M3, Oracle Financials og andre.

Eye-share har flere kunder og partnere i oppdrettsnæringen

Vennligst ta kontakt for utfyllende informasjon om eye-share Faktura