Bedriftsinterne webinarer

NEW2016_banner-norsk-trans2

Lær deg smartere bruk av eye-share via et online seminar
Når flere medarbeidere har behov for opplæring innen samme modul er et skreddersydd webinar en perfekt og enkel måte å heve kompetansen til de ansatte på. Et bedriftsinternt webinar gir stor fleksibilitet for deltakerne og sparer bedriften for dyre reisekostnader, kurslokaler og servering. Det eneste man trenger er en PC og internett-tilgang. For bedrifter med målgrupper som er spredd over et større geografisk område er dette en meget egnet læringsplattform.

Vi skreddersyr bedriftsinterne webinarer som kan bidra til bedre utnyttelse av eksisterende løsning, eller som startopplæring ved kjøp av nye moduler. Vi tilpasser etter dine  ønsker og behov. For mer informasjon og priser, send en henvendelse via vårt kontaktskjema. 

Vi fikk oss noen aha-opplevelser på hvordan vi kan gjøre ting enda mer smartere.  Et skreddersydd webinar er perfekt! Enkelt og effektivt å delta på i en ellers så travel hverdag.  Tidligere kursdeltaker

eye-share Faktura
Et webinar i eye-share Faktura kan typisk omhandle admin-modulen, konteringsmaler og tryllestav, brukeroppsett, tilpassinger, gjennomgang av tilleggsmoduler, søkefunksjonalitet og generelle tips og triks i forhold til bedriftens behov og ønsker. Egentlig alt det du måtte lure på.

Kurs i eye-share Capture
Et webinar i eye-share Capture kan typisk gi deg et dypdykk inn i en verden av patterns og annen optimalisering. eye-share Capture er et meget fleksibelt produkt, men det forutsetter også at det brukes riktig. En liten irritasjon i ditt daglige arbeid kan fort snu til stor glede når du ser en stor andel fakturaer «gå rett gjennom» løsningen. Vi kan vise hvordan dere kan behandle PDFer og skannede fakturaer på en mest mulig effektiv måte.

Ja, jeg er interessert!

Fyll inn feltene under og vi vil ta kontakt med deg.

Share This: