Nøkkelpersoner

43torhill-2

Torhill Gysland Falnes

Administrerende direktør

+47 480 19 744
torhill@eye-share.no

Torhill har vært daglig leder i Eye-share AS siden mars 2005. Før Torhill begynte i Eye-share, jobbet hun 7 år i EVRY konsernet (tidligere navn Allianse, ErgoGroup) med ansvar for ulike utviklingsavdelinger. Hun har tidligere jobbet i et annet programvareselskap i 11 år og har lang erfaring med it- og programvarebransjen.

Torhill er en målrettet og entusiastisk leder som er opptatt av at alle skal imøtekomme kundens behov. Selv jobber hun aktivt både med partnere og kunder.

Torhill er en aktiv og energisk person som liker å holde seg i form og trives både på sykkelsetet og med ski på beina. Hun har et sterkt konkurranseinstinkt og tar gjerne imot en utfordring og to.

34janhenning-1

Jan Henning Birkenes

Administrasjons- og kontraktsansvarlig

+47 480 19 714
jan.h@eye-share.no

Jan Henning har jobbet i Eye-share siden selskapet startet januar 2001. Han har før dette blant annet over 13 års erfaring som IT-ansvarlig og prosjektleder i Elf Aquitaine samt flere års erfaring som prosjektleder i IBM. I Eye-share arbeider Jan Henning som administrasjons- og kontraktsansvarlig, og har kontroll på alle avtaler, 3. parts bestillinger, og overordnet ansvar for alt administrativt inkludert fakturering.

Jan Henning er en kvalitetsbevisst, strukturert kontrollperson som sørger for at vi alle følger regler og har rutiner.

Jan Henning liker å holde seg i form og går jevnlig på treningsstudio. På hjemmebane er det kona som bestemmer mens Jan Henning er handyman.

Salg

35kenneth-1

Kenneth Sætre

Salgsleder

+47 904 14 174
kenneth@eye-share.no

Kenneth har fra tidligere 14 års erfaring med internasjonalt salg og internasjonalisering i Shipnet og har bodd og jobbet både i London, Athen og Dubai. Gjennom sin tid i Shipnet, som er en av våre partnere, har Kenneth opparbeidet seg god kjennskap til Eye-share. Kenneth vil i hovedsak jobbe med internasjonalt salg.

Kenneth er en positiv og målrettet salgsperson med spennende erfaring.

Kenneth er en familiemann med interesse både for teknologi, fotografering og musikk.

Torill 300x300

Torill Aase

Rådgiver/Selger

+47 480 19 780
torill@eye-share.no

Torill har vært ansatt i Eye-share siden vi startet i januar 2001. Før dette har hun jobbet i EVRY (tidligere kalt Allianse og ErgoGroup) det meste av sitt yrkesaktive liv. Torill Aase har en bred erfaring og har tidligere jobbet som utvikler, leder, produktsjef, rådgiver og selger. Torill er en utålmodig og engasjert selger som elsker å snakke om og demonstrere eye-share løsningene. Og best liker hun når hun kan reise rundt å besøke eksisterende og potensielle kunder.

Torill er sporty og liker å holde seg i form. Enten det er på sykkelsetet, eller med en lang gåtur med gode venner. Det finnes også en liten gadget-entusiast i Torill, hun er alltid tilgjengelig og iPhonen hennes er alltid oppdatert med alle nødvendige og ikke nødvendige applikasjoner.

Jan Erik Gausdal bw5

Jan Erik Gausdal

Salg Norge

+47 930 79 988
jan.erik.gausdal@eye-share.no

Jan Erik har 15 års salgserfaring fra ulike bransjer bak seg, hvorav de fem siste har vært innen IT-løsninger og programvare. Hos Eye-share har Jan Erik fokuset sitt på det norske markedet.

I møte med kunden er Jan Erik alltid en god lytter som evner å forstå motpartens ståsted og behov. Han mener at kommunikasjonen mellom kunde og leverandør er avgjørende for optimale løsninger og et godt samarbeid.

Personlig er Jan Erik en travel familiefar, men han får likevel satt av tid til både sosiale aktiviteter med venner og faste dager på treningssenteret. Det bor også en liten nerd i Jan Erik, med stor interesse for teknologi og fantasy-litteratur.

Avdelingsledere

1kaironny-3

Kai Mydland

Avdelingsleder Utvikling

+47 480 19 958
kai@eye-share.no

Kai startet som konsulent i Eye-share 6. februar 2006. Kort tid etter fikk han ansvaret for integrasjonsutviklingen og fortsatte deretter som avdelingsleder for ett av to konsulentteam. Siden august 2011 har han hatt det formelle ansvaret for utviklingsavdelingen. Kai er som utviklingssjef blant annet produkteier for Eye-share sine produkter, leder av produktrådet internt og medlem av Eye-share sin ledergruppe.

Kai er en nyskapende og nysgjerrig leder som følger med på trender og ny teknologi for å skape den beste løsningen for Eye-share sine kunder. Både i dag og for fremtiden.

orjan2

Ørjan Olsen

Avdelingsleder Konsulent

+47 480 19 755
orjan@eye-share.no

Ørjan har jobbet i Eye-share siden juli 2007. Han startet hos oss som konsulent og gikk over i jobb som avdelingsleder. Han har lang erfaring med eye-share og kan løsningen både fra brukersiden og fra teknisk side. Dette gjør Ørjan til en nøkkelperson knyttet til design av kundeløsninger og oppfølging av store kunder.

Ørjan er strukturert og grundig, og styrer ressurser og konsulenter.

Ørjan elsker god mat og drikke, følger godt med på engelsk fotball og er gjerne med på en konkurranse eller to.

liv_portrett-2

Liv Gilje-Sørnes

Avdelingsleder Prosjektledere

+47 958 81 374
liv@eye-share.no

Liv har jobbet i Eye-share siden september 2008. Hun jobber både som avdelingsleder og som senior prosjektleder. Liv har tidligere jobbet 11 år i Øglænd System som regnskapsmedarbeider og controller. Denne erfaringen er relevant da hun kjenner godt til kundens arbeidsoppgaver og problemstillinger. Liv er utdannet økonom med spesialisering i prosjektledelse. Hun har kjennskap til de fleste økonomi- og innkjøpssystem som Eye-share har integrasjon til.

Liv er initiativrik og en typisk relasjonsbygger, og trives med å finne gode løsninger sammen med kunden.
Hun er en livsnyter og elsker å få servert god mat og drikke, men liker seg også godt ute i naturen. Hun er alltid positiv og er med på det som skjer.

Siw

Siw Gjerdingen

Avdelingsleder Support

+47 988 23 899
siw@eye-share.no

Siw har jobbet i Eye-share siden juli 2011. Hun startet hos oss som teamleder på Support og gikk over i jobb som avdelingsleder da Support ble egen avdeling.

Hun startet jobbkarrieren som programmerer, men ønsket å komme nærmere brukerne og gikk derfor mer og mer over til å jobbe med utvikling av bruker-dokumentasjon, support og opplæring/kursing.

Siw har utdannelse innen administrativ databehandling fra Datahøgskolen, er Bedriftsøkonom fra NHHK og har tatt Personalutvikling og ledelse og Lønn-og personalarbeid fra Høgskolen på Lillehammer. Hun liker å ha orden i sysakene og styrer supportapparatet i Eye-share strukturert og ryddig.

Siw elsker alt som spirer og gror og starter neste års hagesesong straks frøkatalogene er på plass ved juletider. Hun brenner for hunderasen Norsk Lundehund og vil ellers helst bruke ferien sin på å oppleve nye reisemål hvor turer i naturen er påkrevd.