Auto Plan velger Eye-share

AutoPlan-brand

Pressemelding 3. mai 2021

Det Hamarbaserte selskapet Auto Plan, som er et selskap i Sulland Gruppen – en av Norges største bilkonsern, har valgt Eye-share som sin partner på datafangst- og fakturaflyt løsning.

Med Eye-share vil selskapet modernisere regnskaps-plattformen sin med intelligent programvare, som automatiserer hele den inngående fakturaflyten i selskapet.

- Vi er svært stolte over å være den foretrukne partneren til Auto Plan, sier senior rådgiver Tomas Hegre i Eye-share.  Auto Plan er et fremtidsrettet selskap som ser at digitalisering og teknologi vil forbedre og optimalisere de interne regnskapsprosessene, gi bedre kostnadskontroll og ikke minst styrke konkurransefortrinnet. Auto Plan er en svært spennende kunde som vi ser frem til å samarbeide med, når vi starter implementering av løsningene etter sommeren, sier en fornøyd Hegre.


Om
 Auto Plan
Auto Plan AS ble etablert på Hamar i 1999. Virksomheten omfatter forretningsområder innen blant annet administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, i både offentlig og privat sektor. Auto Plan har 44 ansatte og selskapet omsatte i 2019 for 1. Milliard NOK. Selskapet er en del av Sulland Gruppen. Les mer på www.autoplan.no

Share This: