Møt Eye-share på Computerworld sin digitaliseringskonferanse for byggenæringen!

Webtopp-CW-event-bygg

Pressemelding 7. september 2021

Bygg- og anleggsvirksomhet er en av Norges største næringer. Likevel er digitaliseringen enda ikke kommet opp på det nivået man kunne forventet. Med en stadig endring i betingelser, standarder og digitale verktøy, står bransjen ovenfor en ny, digital revolusjon.

Konferansen finner sted på Oslo Kongressenter den 23. september fra kl. 8-16.

Talere
Computerworld har invitert flere spennende foredragsholdere. På talerlisten står blant annet kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup, konsernsjef i Mestergruppen; Mikkel Sandvik og markedsdirektør i Proff, E.A. Smith og Byggeren; Markus Berget.

Vi deltar som partner og du møter oss på stand nr. 19 i utstillerområdet!
Du møter oss på stand når vi deltar som partner på Computerworld sin heldags konferanse med tema "digitalisering av byggenæringen".

Der setter vi fokus på hvordan AI-basert fakturabehandling kan bidra til verdi for din virksomhet. Eye-share har mange kunder innen byggenæringen som allerede benytter seg av vår moderne løsning for økt finansiell kontroll, bedre innsikt i forretningsdata og økt effektivitet i fakturaprosessen. Stikk gjerne innom for en prat!

Ønsker du gratis inngang til konferansen
Ta kontakt med en av våre rådgivere via sales@eye-share.no dersom du ønsker en VIP kode som gir deg gratis adgang til konferansen.

For mer informasjon og påmelding
Konferansens nettside

Share This: