Fem nye kundesigneringer

Nyekunder08

Pressemelding 30. august 2021

Fem spennende selskaper, fra ulike bransjer og land, har valgt våre løsninger for å automatisere og effektivisere sine regnskapsprosesser!

Det er alltid gledelig å ta i mot nye kunder. Hver av disse  bringer inn nye perspektiver - og vi ser virkelig frem til å skape god verdi for dem, sier CEO Torhill Falnes i Eye-share.

Kverneland Bil er blant de største bilgrupperingene i Norge og er ledende på salg av Ford, Mazda og Volvo. Et lokalt konsern fra vår region med en svært spennende veksthistorie.
Les mer om konsernet her 

Cadeler AS er et dansk selskap som leverer tjenester til havvindmølleparker, hvor de både installerer, opererer og vedlikeholder vindmøller offshore.
Ta en titt på deres nettside her

Sammen - Studentskipnaden på Vestlandet jobber for at studenter skal få en flott studietid, med gode tilbud om både treningssentre, barnehager, helsetjenester, boliger og kafeer.
Sjekk ut hva de tilbyr her

Sonepar Norge AS er en del av et verdensomspennende grossistkonsern - og ikke minst verdens største aktør innen distribusjon av elektromateriell.
Finn ut mer her

MOL Ship Management i Singapore utfører teknisk drift og vedlikehold på containerskip og "roll on/roll off skip", det vil si skip som hovedssaklig frakter biler på globalt basis. Les mer om de her

Share This: