North Star Shipping velger datafangs løsning fra Eye-share

NorthStarShipping

Pressemelding 19. mai 2021

North Star Shipping har signert kontrakt med Eye-share for implementering av løsning for intelligent datafangst og tolking av fakturaer og andre dokumenter.

North Star Shipping eier og driver den største britiske heleide flåten i Storbritannias offshoreindustri. Kundene deres er avhengige av avanserte fartøy og tryggheten til høyt utdannede og kvalifisert personell, som gir støtte til over 50 offshore-installasjoner, og har reddet mer enn 70 liv i Nordsjøen.

Med eye-share Capture integrert med Fleet Management-systemet; Sertica, vil selskapet automatisere og forenkle prosessen med å motta, tolke og verifisere over 30.000 innkommende fakturaer årlig. Automatiseringen vil medføre betydelige kostnadsbesparelser og mye mindre manuelt arbeid i regnskapsavdelingen for fremtiden.

Vi ser frem til å bidra til en mer effektiv prosess i North Star Shipping og er stolte over å få enda et anerkjent rederi som kunde. Eye-share har mer enn 400 kunder som bruker våre løsninger i mer enn 47 land og blir nå "De Facto-standarden" for P2P-automatisering i skipsindustrien,” sier Kenneth Sætre, salgsdirektør i Eye-share.

Om North Star Shipping
North Star Shipping tilbyr 24/7 support i et av verdens travleste og mest fiendtlige marine miljøer. De investerer i folk og fartøy og er fokusert på å levere sikkerhet, service og kvalitet på tvers av fire nøkkelområder: offshore-støtte, tank assistanse, beredskap og redning.

North Star har også nylig blitt tildelt en kontrakt for å levere tre toppmoderne servicefartøyer (SOV) som skal brukes på det som blir verdens største havvindmøllepark, 3.6GW Dogger Bank Wind Farm i Nordsjøen.

Les mer her: www.northstarshipping.co.uk

 

Share This: