Nordic Semiconductor har valgt Eye-share!

Nordic Semiconductor logo

Pressemelding 20. august 2021

Det banebrytende norske selskapet innen trådløs teknologi, Nordic Semiconductor, har valgt Eye-share som softwareleverandør av automatiserte løsninger innen datafangst og fakturaflyt.

Nordic Semiconductor er et norsk halvlederfirma som spesialiserer seg på trådløs kommunikasjonsteknologi som driver tingenes internett (IoT). Selskapet produserer integrerte kretser og komponentene som benyttes i trådløse produkter som f.eks tastaturer, datamus, spillkonsoll og sportsutstyr.

"Nordic Semiconductor tok kontakt med Eye-share da de skulle bytte økonomisystem og samtidig var på jakt etter en ny og brukervennlig løsning for å automatisere prosessen for inngående fakturabehandling og tolking av fakturadata», forteller Tomas Hegre, senior rådgiver i Eye-share.

«Valget falt på våre intelligente løsninger; eye-share Capture og eye-share Workflow med integrasjon til økonomisystemet Microsoft Dynamics 365. Det er alltid gledelig med nye spennende kunder. Nå ser vi frem til å bidra til en mer effektiv hverdag for regnskapsavdelingen i Nordic Semiconductor, slik at de kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet, lønnsomhet og vekst», avslutter Hegre.

Les mer om  Nordic Semiconductor  

.

Share This: