Statsbygg valgte eye-share Faktura

Det er svært gledelig å kunne meddele at Statsbygg valgte eye-share Faktura som ny fakturabehandlingsløsning. Valget er basert på svært god funksjonalitet knyttet til automatisering og generelt god kravdekning på integrasjon og brukervennlighet. Løsningen skal integreres med deres økonomisystem Oracle og prosjektet skal styres av EVRY.

- Vi er begeistret over at Statsbygg valgte oss, sier Torhill Falnes, leder i Eye-share AS. Denne kontrakten er nok en bekreftelse på at vi har et svært konkurransedyktig produkt i markedet.  Det har vært en grundig anbudsprosess med EVRY i førersetet, noe som  styrker leveransekraften vår sammen.

- Statsbygg har i prosessen hatt et sterkt fokus på effektivisering og modernisering av sine prosesser.  Nå ser vi frem til å innlede det viktige samarbeidet og er veldig glad for å kunne bidra til å digitalisere fakturaflyten i selskapet med eye-share Faktura.

Kontraktverdien er på 24 MNOK (livssykluskostnader over 10 år)

Statsbygg er en statlig forvaltningsbedrift under Kommunal- og moderniseringsdepartementet og er statens sentrale rådgiver i bygge- og eiendomssaker, byggherre, eiendomsforvalter og eiendomsutvikler. Les mer om Statsbygg her

Share This: