Tilbakeblikk eye-share Brukerforum 2017

 
Vi vil gjerne få lov til å takke våre kunder, partnere og alle foredragsholderne for to fantastiske og lærerike dager på årets eye-share Brukerforum 2017 i Oslo.

Tusen takk for aktiv deltakelse og for kontinuerlige tilbakemeldinger på hvordan vi utvikler eye-share til enda bedre produkter.  Alle ansatte i Eye-share merker at motivasjonen for å fortsette å jobbe for å bli enda bedre er styrket etter to så gode dager sammen med dere.

I år deltok 225 deltakere og 20 ansatte fra Eye-share. Tilbakemeldingene generelt er at det faglige programmet var lærerikt og inspirerende – og at tilbudet om gratis konsulenttimer har kommet for å bli. Totalinntrykket (gjennomsnittsscore på 5.18 (av 6)) viser at årets Brukerforum ble veldig godt mottatt – men at vi fremdeles har noe å jobbe med.

Et tilbud til våre internasjonale kunder sammen med alle våre norske kunder anser vi som vellykket selv om vi selvfølgelig skulle ønske oss at mer enn 20 deltakere deltok der. De verdsatte den sosiale tilhørigheten sammen med alle andre kunder. Kjekt også å se at evaluering fra våre internasjonale kunder er enda høyere enn for de norske – noe som tyder på at de fikk god oppfølging og læring.

Vi håper dere alle benyttet anledningen til å gjøre dere enda bedre kjent med de ansatte i Eye-share samtidig som dere knyttet nye bekjentskaper blant alle deltakerne.

Vi ønsker å skape en god miks mellom det faglige og det sosiale, og håper at du allerede nå planlegger å delta på eye-share Brukerforum 2018 i Stavanger den 22. – 23. november 2018, Clarion Hotel Air (5 min å gå fra flyplassen).

Tusen takk for i år og velkommen tilbake neste år. Takk for at du deltar aktivt!

Bilder fra eye-share Brukerforum 2017:

Samarbeidspartner:

Share This: