fbpx

Om Eye-share

Eye-share AS er markedsledende innen utvikling og leveranse av automatiserte innkjøp-til-betaling løsninger. Du finner våre spennende kunder i alle bransjer og alle land. Vi har 20 års erfaring med innovativ programvareutvikling, og har vært i sterk vekst siden oppstarten i 2001. Eye-share AS har over 100 ansatte og er eid av TietoEVRY, et av Nordens ledende IT-selskap.

Vi innoverer økonomi!

Eye-share innoverer økonomifunksjonen og hjelper virksomheter med å styrke forretningen! Vi gjør det gjennom automatisering og bruk av kunstig intelligens i våre løsninger, slik at du får fart på dine regnskapsprosesser! Økonomiavdelingen er ikke lengre bare en støttefunksjon, men en viktig strategisk del av virksomheten. Automatisering av regnskapsprosesser blir derfor stadig viktigere for fremtidig utvikling av enhver virksomhet.  Vi kjenner terrenget og forstår dine utfordringer, og hjelper deg på hvert steg av din automatiseringsreise.

Book et møte

Å holde fast ved manuelle prosesser, er som å gå baklengs inn i fremtiden! Hva velger du?

Jobb smartere. Tenk fremover!

Vi forenkler de daglige oppgavene til økonomiavdelingen ved å omforme manuelle oppgaver til automatiserte og digitale arbeidsflyter. Med våre løsninger opplever du økt effektivitet, full kostnadskontroll og innsikt i viktige forretningsdata. Automatisering frigjør tid, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomheten for å oppnå forbedringer, lønnsomhet og vekst! Vi hjelper deg fremover. Vår ambisjon er å muliggjøre dine!