fbpx

Vi er gullpartner på Accounts Payable & P2P Leadership Conference 2024!

14

mar

30 Euston Square, London, UK

09:00-17:00

Bli med oss på IFOLs konferanse Accounts Payable & P2P Leadership Conference, hvor finansledere og innovatører samles for å forme fremtidens AP- og P2P-funksjoner.

The Institute of Financial Operations (IFOL) er vertskap for konferansen som samler over 200 ledere og bransjeeksperter innen AP og P2P.

På arrangementet får du tilgang til flere spennende sesjoner som er spesielt utviklet for å hjelpe og inspirere fremtidige ledere for neste generasjons AP og P2P team.

Program

Innholdet i konferansens program er 100% forskningsstøttet, og blir presentert av bransjeeksperter, akademikere og bærekraftsambassadører. Årets program tar for seg nøye utvalgte utfordringer og muligheter dagens finansteam står overfor i 2024. Disse utfordringene er basert på IFOL’s egen forskning. Utforsk:

  • Hva som står øverst på agendaen for ledere innen AP/P2P i 2024
  • Hvordan de planlegger å nå målene
  • Hvor ledere innen AP/P2P ønsker å øke investeringene i 2024
  • Hvilke teknologiløsninger som prioriteres
  • Hvilke utfordringer som forventes
  • Hvor de største risikoene innen AP/P2P ligger

Paneldebatt: Maksimer effekten av din AP-automatisering

Klokka 11.50 kan du bli med på en spennende diskusjon om digitalisering og automatisering av AP og P2P-prosessen. Vår egne salgsdirektør, Jan Erik Gausdal, deler verdifulle tips til hvordan du kan utnytte AP-automatisering til det fulle.

Møt oss på stand 5

Kom gjerne innom vår stand for en prat! Enten du ønsker å diskutere konkrete behov, er interessert i mulige forbedringer, eller bare vil si hei.

Del på: