fbpx

Karriere i Eye-share

Vil du være med å forme fremtidens teknologiske løsninger innen økonomi? Vi tilbyr en spennende arbeidsplass hvor du kan vokse sammen med oss!

Vi er alltid på jakt etter flinke folk!

Eye-share har alltid lyst å bli kjent med flere flinke folk som ønsker å bidra til å skape gode kundeopplevelser og verdens beste programvare. Vi setter pris på positive mennesker med lidenskap for faget sitt, godt humør og initiativ til felleskapet. Det er viktig for oss er at du er motivert i møte med faglige utfordringer, og har et sterkt ønske om å bidra til suksess sammen med oss. I Eye-share jobber vi også for å øke kvinneandelen innen IT-bransjen, og oppfordrer alltid damer til å søke!

Send åpen søknad

Awesome place to work!

En attraktiv arbeidsgiver innen IT og økonomi
Våre medarbeidere er gullet i virksomheten og helt avgjørende for vår suksess. Derfor tar vi vare på dem. Vi jobber strategisk med kompetanse, karrierevei, mennesker og kultur – og har kontinuerlig fokus på innovasjon, læring, samarbeid og vekst. Som arbeidsplass er vi høyt rangert med en svært god medarbeidertilfredshet. Det er vi stolte over, men hviler ikke på laubærene for det. Sammen tar vi ansvar og jobber målrettet for å gjøre Eye-share til en «Awesome place to work». Våre verdier er godt forankret i vårt daglige arbeid og gir retning til alt vi gjør.

Passion  |  Collaboration  |  Respect  |  Innovation

 

Et mangfold av fine folk!

I Eye-share jobber det over 100 personer fordelt på våre kontorer i Stavanger og Oslo. Vi har et flerkulturelt miljø med kunnskapsrike og kjekke kollegaer. Hos oss finner du alt fra unge talenter som startet sin karriere rett fra skolebenken, til voksne og erfarne konsulenter og rådgivere, som har vært lojale medarbeidere i mange år.

Gjennomsnittsalderen er 36 år, og spenner fra den yngste på 23 år til den eldste på 69 år. 25% av våre medarbeidere er kvinner, en andel vi stadig jobber for å øke spesielt innen teknisk kompetanse. Men hele 46% av våre ledere, inkludert mellomledere, er kvinner, noe vi er svært stolt over. Likestilling og respekt for alder, kjønn, etnisitet og tro er svært viktig for selskapet.

 

Innovasjonskultur

Innovasjonstid er en viktig ansattgode
Vi ønsker å stimulere til innovasjon og utvikling og er opptatt av å bygge en sterk innovasjonskultur i Eye-share. Hos oss får alle mulighet til å bruke 5 dager i året til innovasjonsarbeid.  En gyllen mulighet til å forske på temaer man interesserer seg for, forbedre prosesser eller prototype og skape nye løsninger. Det er helt opp til den enkelte medarbeider. Dette er et viktig arbeid som gir grunnlag for endrings- og forbedringsprosesser, som kommer både den ansatte, våre kunder og oss som arbeidsgiver til gode.

Vi sørger for en god start

– Onboarding plan for å komme godt i gang
– Opplæring i produkt, teknologi og regnskap
– Fadderordning de første månedene
– Karrierevei med utviklingsmål og kompetanseplaner
– Medarbeiderundersøkelser
– Tilgang til “State of the art” teknologi
– 5 innovasjonsdager i året til fri bruk
– Tilgang til en rekke ansattfordeler
– Sosiale, fysiske og digitale aktiviteter
– Fleksibel arbeidstid og frihet under ansvar