fbpx

Nøkkelfunksjonalitet

Green icon: bank card

Faktura

Ønsker du å motta alle fakturaer som eFaktura? I portalen konverteres leverandørfakturaer automatisk til eFakturaer for enkel integrering i ditt fakturahåndteringssystem! Dette eliminerer behovet for manuell kontroll og gir leverandørene dine muligheten til å sjekke fakturastatus i sanntid. Resultatet er en smidigere prosess som sparer tid og øker effektiviteten.

Green icon symbolizing supplier connection

Ekstern tilgang

Gi eksterne brukere tilgang til fakturaer i eye-share Workflow ved hjelp av eye-share Portal.

green paper plane icon

Tilbudsforespørsel

Gjør det lettere å få inn tilbud. Løsningen strømlinjeformer kommunikasjonen med leverandørene, slik at du kan motta og sammenligne tilbud raskere og enklere.

green cart icon symbolising purchase

eOrdre

Forenkle håndteringen av innkjøpsordrer ved å automatisere både mottak og bekreftelse elektronisk. Ordremodulen sikrer at selv leverandører som ikke kan motta ordre i standardformater, kan delta i din digitale innkjøpsprosess.

Fordeler med eye-share Portal

eye-share Portal gjør det superenkelt å jobbe med leverandørene dine! Med vår skybaserte plattform blir alt fra kjøpersystemer til leverandørsystemer koblet sammen på en sømløs måte. Dette betyr at du kan automatisere de viktige prosessene, noe som gjør både din og leverandørenes hverdag mer effektiv.

Strømlinjeformede operasjoner

Med smarte funksjoner som automatisk opprettelse av leverandørprofiler og sentralisert fakturaovervåkning, sørger eye-share Portal for effektiv håndtering av transaksjonsaktiviteter, fra ordrebekreftelse til innsending av fakturaer.

Simple illustration of mouse arrow pointing to a screen.

Brukervennlig grensesnitt

eye-share Portal er designet for å være enkel i bruk. Med et oversiktlig og lett navigerbart grensesnitt gjør vi det enklere for leverandørene å finne frem.

Kostbesparelser

Med automatisering og forbedret nøyaktighet kan du kutte kostnadene betraktelig. Mindre manuelt arbeid og færre feil betyr at du sparer både tid og penger på fakturabehandling og ordrehåndtering.

Simple illustration of a lock and a cloud.

Compliance og sikkerhet

eye-share Portal sikrer at faktura- og ordretransaksjoner overholder regulatoriske standarder, noe som reduserer risikoen for overholdelsesproblemer. I tillegg beskytter plattformens sikre miljø sensitiv informasjon,

Skybasert

Som en skybasert SaaS-applikasjon, tilbyr vår plattform den fleksibiliteten og tilgjengeligheten du trenger for å utnytte dens funksjoner uansett hvor du er. Dette bidrar til en tettere og mer effektiv forsyningskjede, slik at du kan jobbe smartere og holde prosjektene dine i gang, uansett sted

Kundehistorier

Flere kundehistorier