fbpx

Skaff deg et medlemskap

Ønsker du å bli en del av eye-share Community må du først registere deg som bruker av fellesskapet. Det gjør du via denne linken. Administrator av gruppen gir deg da tilgang innen kort tid (maks 24 timer)

Her blir det mulighet til å kommunisere direkte med Eye-share og likesinnede brukere, om våre produkter, tjenester og relevante tema. eye-share Community skal være en arena for å motta viktig informasjon og ikke minst få enda mer utbytte som sluttbruker av vår programvare.

Dersom du ikke allerede har en Linkedin profil, kan du opprette det her.  Trenger du en innføring i hvordan du oppretter en profil, kan du også sjekke ut Linkedin Learning.

Medlemsfordeler

Et medlemskap i eye-share Community gir deg tilgang til vårt digitale brukerfelleskap. Her legger vi tilrette for informasjon, diskusjon, beste praksis og kunnskapsdeling. Vi ønsker engasjerte medlemmer som deler sine brukeropplevelser og stiller spørsmål som er relevante for seg. Tjenesten er gratis.

Tilgang til lukket gruppe

Eksklusiv tilgang til lukket kunde- og brukergruppe på plattformen Linkedin. Målgruppen er nordiske kunder. Språk er norsk.

Få siste produktnytt først

Få siste nytt fra våre produktspesialister via innlegg, samtaler og video som postes på veggen i gruppen.

Bygg kompetanse stein på stein

Få tips og triks i bruk av eye-share funksjonalitet, via vår videoserie for nyttig læring – og bli med på live QA sessions for å diskutere relevante tema.

Delta i samtaler og utvide nettverket

Del ideer, utvid nettverket ditt og delta i diskusjoner og samtaler om tema du bryr deg om. Still spørsmål og få svar fra likesinnede og fra eksperter i Eye-share.

Del bestepraksis med dine «peers»

Del dine positive kundeopplevelser og hjelp andre i nettverket med gode råd og tips til enda mer effektiv bruk av løsningen!

Bli med å påvirke produktutviklingen

Delta i polls og spørringer knyttet til produktutvikling. Din brukeropplevelse og mening er viktig innsikt for oss, for å imøtekomme våre kunders fremtidige behov.

Dokumenter kompetanse via sertifisering

Få en årlig gratis sertifiseringstest i alle våre hovedprodukter, og dokumenter din kompetanse med et diplom.

Kontaktpunkter eye-share Community


Se brukervilkår og betingelser.