Skaff deg et medlemskap

Ønsker å bli en del av Eye-share Community må du først registere deg som bruker av tjenesten. Det gjør du via skjema på denne siden. Du får deretter tilsendt en bekreftelse på ditt abonnement, og tilgang til en lukket gruppe på plattformen Linkedin.

Her blir det mulighet til å kommunisere direkte med Eye-share og likesinnede brukere, om våre produkter, tjenester og relevante tema. Eye-share Community skal være en arena for å motta viktig informasjon og ikke minst få enda mer utbytte som sluttbruker av vår programvare.

Dersom du ikke allerede har en Linkedin profil kan du opprette det her.  Trenger du en innføring i hvordan du oppretter en profil, kan du også sjekke ut Linkedin Learning.

Medlemsfordeler

Et medlemskap i Eye-share Community gir deg tilgang til vårt digitale brukerfelleskap. Her legger vi tilrette for informasjon, diskusjon, beste praksis og kunnskapsdeling. Vi ønsker engasjerte medlemmer som deler sine brukeropplevelser og stiller spørsmål som er relevante. Abonnementspris er NOK 500,- per mnd. per bruker. Se medlemsfordeler under.

Tilgang til lukket gruppe

Eksklusiv tilgang til lukket kunde- og brukergruppe på plattformen Linkedin. Målgruppen er nordiske kunder. Språk er norsk.

Få siste produktnytt først

Få siste nytt fra våre produktspesialister via innlegg, samtaler og video som postes på veggen i gruppen.

Delta i samtaler og utvide nettverket

Del ideer, utvid nettverket ditt og delta i diskusjoner og samtaler om tema du bryr deg om. Still spørsmål og få svar fra likesinnede og fra eksperter i Eye-share.

Del bestepraksis med dine «peers»

Del dine positive kundeopplevelser og hjelp andre i nettverket med gode råd og tips til enda mer effektiv bruk av løsningen!

Bli med å påvirke produktutviklingen

Delta i polls og spørringer knyttet til produktutvikling. Din brukeropplevelse og mening er viktig innsikt for oss, for å imøtekomme våre kunders fremtidige behov.

Bygg kompetanse stein på stein

Få tips og triks i bruk av eye-share funksjonalitet, via vår webinarserie; eye-share Connect.

Dokumenter kompetanse via sertifisering

Få en årlig og gratis sertifiseringstest i alle våre hovedprodukter, og dokumenter din kompetanse med et diplom.

Medlemspris på Fysisk Community

Få medlemspris på din deltakelse på eye-share Brukerforum, vår årlige fysiske konferanse, som avholdes i Bergen i 2023.

Kontaktpunkter eye-share Community