fbpx

Finn gullet i dine data!

Det å forstå, tolke og analysere tilgjengelige forretningsdata blir stadig viktigere for å sikre oppdaterte operasjonelle nøkkeltall og få et bedre beslutningsgrunnlag for virksomheten. Med eye-share Workflow Reports får du et avansert analyseverktøy som kombinerer data fra ulike kilder, automatiserer oppdatering av dataene og gir deg visualiseringer og business intelligence (BI) funksjonalitet i et enkelt brukergrensesnitt.

Bruk tall og fakta til å underbygge beslutninger, fremfor magefølelsen – og finn gullet i dine data.

Nøkkelfunksjonalitet

Datakilder

Vi bruker Power BI fra Microsoft til å koble deg til datakildene i eye-share for å visualisere det som er viktig for deg.

Visualisering

Visualisering av data gjør jobben din enklere, mer engasjerende og forståelig. Få en brukervennlig og fremstilling av dine data.

Rapporter

Et dashboard gir deg tilgang til avanserte analysemuligheter. Det er enkelt å hente ut rapporter. Spar tid og ressurser.

Strategisk innsikt

Få oppdaterte nøkkeltall i sanntid. Oppdag mønstre, trender og avvik. Ta bedre beslutninger basert på strategisk innsikt!

Beslutnigsstøtte

Med data, analyse og AI som automatiserer, støtter, og forsterker beslutnings prosessen, får du en ny kilde til økt forretningsverdi!

Rapportmodul basert på MS Power BI

Rapportmodulen er basert på Power BI, som er Microsofts sitt analyse- og visualiseringsverktøy. Det betyr at eye-share sitt dashboard gir deg samme funksjonalitet som Power BI, med mulighet for opprette omfattende, interaktive rapporter med visuell analyse tilgjengelig i modulen. Rapportmotoren er automatisk koblet mot data fra ditt regnskapssystemet og andre relevante kilder, og oppdateres enkelt ved et klikk.

Et brukervennlig dashboard gir deg innsikt i sanntid!

I Rapportmodulen finner du en rekke standardrapporter som gir deg rask tilgang til de detaljene du trenger. Her finner du for eksempel oversikt over hvor mange fakturaer som håndteres i systemet og hvilken status de har for øyeblikket. Det er enkelt å produsere viktige nøkkeltall som f.eks behandlingstid per godkjenner, andel av e-faktura eller beløp tilgjengelig for betaling i et visst tidsintervall. Det er enkelt å få innblikk i eventuelle flaskehalser og potensielle besparelser.

Hvorfor blir datadrevet?

Automatisering skaper effektivisering
Automatisering gir deg økt kapasitet og tid til å fokusere på strategiske utviklingsområder som skaper verdi for selskapet.

Du blir en mer lønnsom virksomhet 
Når riktig person får riktig informasjon til riktig tid, reduserer du sjansene for at feil beslutninger tas.

Du øker konkurransekraften
Virksomheter som baserer beslutningene sine på data, og bruker innsikt og analyse til å forbedre prosesser, fornye og modernisere seg,  vil bli fremtidens vinnere.

 

Bruk tall og fakta til å underbygge beslutninger,
fremfor magefølelsen!