fbpx

Få kontroll på dine kontrakter!

Glemmer du å overholde tidsfrister og avtale villkår overfor dine forretningspartnere, er risikoen stor for at det oppstår unødvendige kostnader og et dårlig samarbeidsforhold. Med eye-share Workflow Contract, slipper du å tenke på dette.

Kom i gang med et enkelt, digitalt avtalearkiv. Glem mappestruktur og dokumentkaos. Få full kontroll og oversikt over alle dine avtaler og relaterte dokumenter, utløpsfrister og hvem som har ansvaret for hva. Senk skuldrene! Løsningen sender deg automatisk påminnelser, og kontrollerer og matcher faktura mot avtale.

 

Nøkkelfunksjonalitet

Å håndtere avtaler og kontrakter er en viktig del av det administrative arbeidet i enhver virksomhet. Det kan være både tidkrevende og utfordrende å lete etter dokumenter og følge opp. Ved å digitalisere kontraktshåndteringen, kan din virksomhet spare tid og kostnader.

Alt på et sted

Alle avtaler og relaterte vedlegg digitalisert – og samlet i et system, som er lett tilgjengelig for hele organisasjonen.

Administrasjon

Enkel administrasjon av brukere med tilgangskontroll basert på avtaletype.

Søk og finn

Enkel gjenfinning av avtaler og dokumenter med en avansert søkemotor.

Varslinger

Sikrer avtalelojalitet med kontroll på kritiske utløpsdatoer. Få varsling og påminnelser direkte i din innboks.

Match mot faktura

Automatisk matching av faktura mot en kontrakt.

Å investere i et digitalt kontraktsarkiv, vil være svært verdiskapende for din kjernevirksomhet.

Kom i gang!

Koble avtaler til faktura

Kontraktsmodulen er en tilleggsmodul som er knyttet til fakturamodulen i eye-share Workflow. Når du benytter denne er allerede leverandører og brukere opprettet på lik linje med attesteringsregler, roller og konteringsforslag. Avtalene dine leses inn i elektronisk format, og suppleres med relevant informasjon.

Siden kontraktsmodulen er basert på samme brukergrensesnitt, har du tilgang til samme funksjonalitet på tvers av modulene. Det er enkelt å kontrollere både bestillinger mot kontraktsbaserte innkjøp, og å matche en faktura mot en kontrakt, når alt skjer i samme løsning.

Lær mer om faktura

Koble avtaler til innkjøp

Når du først har både faktura og kontraktsmodulen på plass, er det  enkelt å koble disse sammen med innkjøpsmodulen i eye-share Workflow, for å dekke hele prosessen fra innkjøp-til-betaling.

Med innkjøpsmodulen gjør du mer lønnsomme  innkjøp, styrker forholdet til dine leverandører og får fart på innkjøpsprosessen. Det er enkelt å kontrollere dine bestillinger mot kontraktsbaserte innkjøp.

Lær mer om innkjøp