fbpx

Jobb smartere. Tenk fremover!

I over 20 år har Eye-share hjulpet alle typer selskaper med å modernisere sine økonomiprosesser.  Gjennom kontinuerlig kundestyrt utvikling har vi opparbeidet solid kompetanse om kunder i ulike bransjer og deres behov.

Gjennom utvikling av intelligent, brukervennlig og bærekraftig programvare omformer vi manuelle prosesser til automatiserte arbeidsflyter. Vår programvare styrker din forretning og forenkler de daglige oppgavene til både innkjøpere, regnskapsmedarbeidere og CFO`er i alle typer virksomheter og bransjer.

Når automatisering frigjør tid, kan din virksomhet i stedet fokusere på å oppnå forbedringer, lønnsomhet og vekst. Vi hjelper deg fremover. Vår ambisjon er å muliggjøre dine!

Å holde fast ved manuelle prosesser, er som å gå baklengs inn i fremtiden!

Kom i gang med automatisering!

Kundeengasjement

Målet vårt er å utvikle verdens beste programvare og skape gode kundeopplevelser, slik at du får en enklere hverdag og oppnår dine vekstmål. I Eye-share jobber vi hardt for å være en profesjonell samarbeidspartner som leverer kvalitet på alle nivå. Uten arbeidsglede, humor, vinnerinstinkt og klare mål, hadde det ikke vært mulig.

Vår vekst de siste 20 årene er basert på ønsket om å være best, og få deg som kunde til å føle deg trygg på at «vi gir alt» i samarbeidet vårt med deg.  Vi er kjent for entusiasme og høyt kunde engasjement, hvor stolthet og ydmykhet går hånd i hånd med teft og innovasjon – og latteren sitter alltid løst.

 

Strategi

Amazing Product Suite

Vi skal utvikle og levere verdens beste programvare, som betyr; intelligente, brukervennlige og effektive løsninger med WOW-faktor!

Happy Customers

Vi skal begeistre våre kunder med kvalitet, god dialog og forenkling i alle ledd. Vår kunnskap skal deles, og gode kundeopplevelser skal skapes.

Awesome place to work

Vi skal være en attraktiv arbeidsgiver innen IT & Økonomi med fokus på mangfold, utvikling og arbeidsglede. Våre medarbeidere skal være med å sette et fotavtrykk i programvarebransjen.

Sustainable Growth

Vi skal ha fokus på bærekraftig utvikling og vekst av selskapet . Vår strategi skal synligjøre at klima, miljø, mangfold og likestilling, tas på alvor.

Kjerneverdier

Våre kjerneverdier er godt forankret i vårt daglige arbeid og gir retning til alt vi gjør, både i forhold til kunder, samarbeidspartnere, ansatte og eiere. Dette er leveregler som vi jobber aktivt med i alle deler av virksomheten.

Vi skal anerkjenne alle mennesker som likeverdige og akseptere hvert individ for den de er, deres meninger og behov. Gjensidig respekt motiverer, inspirerer og skaper en god læringsarena og kultur.

Vi skal skape resultater sammen. Samarbeid handler om dialog, kunnskap, innsats og ressurser. Å lykkes sammen gir stor arbeidsglede og skaper et sterkt team. «Better together».

Vi har lidenskap for jobben vår. Det generer energi, entusiasme og motivasjon – og har stor innvirkning på det alt du foretar deg og menneskene rundt deg.

Vi skal bygge en innovativ kultur med fokus på kontinuerlige forbedringer. Vi skal omfavne endring, være kreative og tenke «utenfor boksen».