fbpx

eye-share Lederforum (vår)

11

apr

Eye-share Fornebu, Snarøyveien 30A

09:00-12:00

Bli med på årets første møte i eye-share Lederforum!

Det er viktig for oss å dele kunnskap og å se nye muligheter for bruk av vår smarte programvare på alle nivå.  Lederforum er et møtested for ledere hvor vi kan utveksle idéer og erfaringer, bygge nettverk og inspirere hverandre på tvers av bransjer.

11. april 2024 er vi klare for årets første møte. Du velger selv om du ønsker å delta fysisk på Oslo-kontoret vårt, eller via Teams. Det vil bli servert lunsj etter møtet.

Målgruppe: Strategiske ledere som ikke benytter seg av eye-share programvaren i det daglige, men som er opptatt av å effektivisere og automatisere økonomiprosessene i selskapet for å skape vekst på et strategisk nivå. Dette passer godt både for økonomidirektører, innkjøpsdirektører, IT-direktører eller tilsvarende posisjoner.

Program eye-share Lederforum 11. april

09:00 – 09:20 Velkommen, registrering, kaffe og servering
Presentasjon av eye-share Lederforum og deltakerne. Kort spørreundersøkelse.
Torhill Gysland Falnes, CEO, Eye-share

09:20 – 09:50 Implementering av eye-share Workflow hos NAV – Hva var viktige suksesskriterier?
NAV forteller om implementeringsprosessen, hvordan de bruker løsningen i dag og hva de er spesielt godt fornøyd med.
Espen Ole Stendal, NAV

10:00 – 11:00 Best Practice – Implementering av eye-share produktene
Den siste tiden har vi jobbet med å forbedre beste praksis for implementering av de ulike produktene i Eye-share, basert på vår erfaring, analyse av data og benchmark. Vi er ivrige etter å presentere dette for dere, og inviterer til en åpen dialog for å høste verdifulle innspill og diskusjon. 
Liv Gilje-Sørnes, Senior Advisor, Eye-share

11:00 – 11:30 AI Innovation Day – vi deler erfaringer
Vi deler erfaringer fra vår nylig avholdte AI-verksteddag, et initiativ designet for å engasjere hele vår organisasjon. Vi utforsket hvordan kunstig intelligens kan utnyttes i ulike områder som produktutvikling, koding, salg, markedsføring, administrasjon og kundestøtte. Målet var å øke forståelsen for AI’s potensial og hvordan vi kan integrere disse teknologiene for å drive innovasjon. Vi forteller om målsetning og effekt for å inspirere dere ledere.  
Torhill Gysland Falnes, CEO, Eye-share

11:30 – 12:00 Lunsj

Del på: