fbpx

Åpning av Eye-share Singapore

CEO of Eye-share (Torhill Falnes) and Norways ambassador to Singapore are cutting a red ribbon smiling

En ny milepæl er nådd for Eye-share. 1.desember åpnet vi offisielt det nye kontoret i Singapore!

Med en vellykket brukersamling for våre kunder i Asia, etterfulgt av en storslått åpningsseremoni kan vi herved erklære Eye-share Singapore «open for business».

Takk til våre kunder, samarbeidspartnere, Innovasjon Norge, NBAS og Norges ambassadør i Singapore, H.E Eivind S.Homme, for en flott dag fullspekket med nyheter, produktanmeldelser, taler, båndklipp, god mat og feiring. 

Eye-share’s administrerende direktør Torhill Gysland Falnes, og leder for strategi og forretningsutvikling i Tietoevry, Christian Diex Rognes har vært på besøk hos flere kunder den siste tiden. De er imponerte over hvordan kundene snakker om produktene våre og tilliten de har til Eye-share som selskap.

I løpet av et år har vi gått fra business case til faktisk utførelse av et viktig vekstinitiatv i Eye-share og Tietoevry, som er å sikte oss mot det maritime markedet i Asia- og stillehavsområdet med vår eye-share Product Suite. Singapores velutviklede økonomi, nærhet til nye markeder og gode rekrutteringsmuligheter gjør landet til et utmerket sted å vokse videre. Våre asiatiske kunder ser ut til å være veldig fornøyde med å endelig ha oss i området! 

Videre ønsker vi å takke regionsjef i Singapore, Tim Polson, som har satt sammen et fantastisk team bestående av dyktige rådgivere og teknologer. Og stor takk til Kenneth Sætre som har utført viktig arbeid i regionen gjennom flere år, som har gitt denne nye operasjonen en knallbra start. 

Les mer om følgende emner:

Del på: