fbpx

Eye-share etablerer kontor i Singapore

Teknologiselskapet Eye-share AS, som utvikler og leverer intelligent programvare for automatisering av prosessen fra innkjøp-til-betaling, etablerer om kort tid et nytt kontor i Singapore. Eye-share har i dag hovedkontor i Stavanger og avdelingskontor i Oslo.

Pressemelding 23. februar 2022

Eye-share sine løsninger har et fantastisk potensiale for ytterligere internasjonalisering. Etableringen i Singapore er et ledd i vår vekststrategi, og skal bidra til å ta vare på eksisterende kunder og bygge nye forbindelser i et voksende marked i Asia.

Kenneth Sætre, Salgsdirektør i Eye-share

– Det nye kontoret vil styrke virksomheten vår med tilstedeværelse i en region hvor vi allerede har flere etablerte kunder, og vil fungere som en HUB for potensielle ny kunder i hele Asia. Singapore er utnevnt som en av verdens ledende land innen shipping, en bransje hvor mange av våre eksisterende kunder befinner seg. Etableringen vil gi oss nærhet til disse kundene, og mulighet til å yte enda bedre service og bistå med både kompetanse og tjenester lokalt, sier Sætre.

– Eye-share har hatt en betydelig vekst siden oppstarten i 2001, og rundet nylig 151 MNOK i omsetning og over 100 ansatte i Norge. Singapores velutviklede økonomi, nærhet til nye markeder og gode rekrutteringsmuligheter gjør landet til et utmerket sted å vokse videre, sier Sætre.

-Vi har planer om å åpne det nye kontoret i løpet av fjerde kvartal i 2022. Inntil da er det full fokus på etablere det fysiske kontoret og å rekruttere dyktige medarbeidere til teamet. Vi har allerede ressurser fra hovedkontoret i Stavanger som skal bo i Singapore over en periode, for å bidra med både etablering, rekruttering og onboarding, slik at vi sørger for en god operativ start, avslutter Sætre.


Del på: