fbpx

Eye-share sikter mot 200 millioner i omsetning!

Picture of Sales Director Jan Erik Gausdal, CEO Torhill Falnes, Director of dep. Oslo Dina Drehn and Regional Manager in Asia Tim Polson sitting on a bench.

Med en engasjert holdning og ambisiøse mål, går programvareselskapet Eye-share nå inn i sitt siste halvår for 2023 med stor optimisme, og ser frem til fortsatt suksess og vekst i et stadig skiftende forretningslandskap.

Med en planlagt omsetning på 188 millioner kroner for 2023, sikter de seg nå inn mot 200 millioner, en ambisiøs milepæl som vil representere en imponerende suksess for selskapet.

«Å nå 200 millioner hadde vært fantastisk», uttrykker CEO Torhill Falnes med begeistring. Hun legger til at det er et ambisiøst krav og at det er en skikkelig «stang inn» om det skal gå. «Men om vi ikke er ambisiøse og sikter høyt, går det hvert fall ikke», sier Falnes med et stort smil.

Halvårlig resultat 2023

Eye-share kan allerede vise til solid vekst så langt i 2023, med en omsetning på hele 115 millioner for første halvår. Det er en økning på nesten 20% sammenlignet med året før.

«Dette er vi virkelig fornøyd med, og det er i overkant av hva vi hadde forventet», sier Falnes. Hun legger til at selv om tredje kvartal vanligvis har lavere omsetning på grunn av sommerferie, er målet om 200 millioner fortsatt innen rekkevidde.

Singapore

Falnes tar også opp selskapets viktige satsning i Asia, med investeringen i nytt kontor i Singapore i 2022. «Det vil selvsagt ta tid å bygge vekst og inntekter, men vi følger planen og bygger kompetanse og nye relasjoner, dag for dag». Falnes legger til at hun har stor tro på at kontoret i Singapore vil bidra til vekst for Eye-share fra 2024 og fremover.

Hun deler også sin begeistring rundt det nylige besøket av hele Singapore teamet i Stavanger, som var en viktig investering for å bygge kompetanse og styrke relasjoner og samarbeid på tvers av landegrenser.

«Markedet i Asia, spesielt i Singapore, er i betydelig vekst og de store selskapene deler samme ønske som våre norske kunder. De vil ha mer automatisering og økt kostnadskontroll i fakturaprosessen», sier Falnes fornøyd, og legger til at norsk programvare er svært velkommen i Asia.

Norge er fortsatt et viktig marked for Eye-share

Mens Eye-share også utforsker nye markeder, blant annet Finland, understreker Falnes at det norske markedet fortsatt er svært viktig for selskapet. Kundestyrt produktutvikling er like viktig som det alltid har vært, sier Falnes. «Vårt fokus forblir på å samarbeide med våre lojale kunder og partnere i Norge, for å utvikle enda smartere og mer effektive løsninger som bidrar til økt verdiskapning».

Fremtidens fakturabehandling med AI

«Vi ser at implementert AI- funksjonalitet i våre produkter gir sterk støtte og verdi til kundene våre. Dette er et svært viktig satsningsområde for Eye-share», uttrykker Falnes. Hun legger til at selskapet jobber med flere spennende AI prosjekter for å tilpasse eye-share plattformen for kundens kontinuerlige behov. «Vi ønsker og ta en enda sterkere markedsposisjon innen området, og da må vi ha noen ess i ermet», sier Falnes med glimt i øyet. Hun avslutter med å si at hun ser frem til en spennende og lærerik, men krevende høst, med stor tro på et godt bunnlinjeresultat for 2023.

Del på: