fbpx

Utforsk de nye og forbedrede funksjonene i eye-share Workflow v14.3

eye-share Workflow v14.3

Vi gleder oss over å kunne presentere en rekke nye og forbedrede funksjoner som er designet for å effektivisere arbeidsflyten din og forbedre brukeropplevelsen. Med et oppgradert varslingssenter, avansert API-dokumentasjon og økt sikkerhet for sensitiv informasjon, sørger våre nyeste oppdateringer for at du alltid har full kontroll.

Sjekk ut detaljene nedenfor og se hvordan disse forbedringene kan forenkle og effektivisere prosessene dine. 

Vi introduserer: Et nytt varslingssenter!

Opplev bedre organisering med vårt nye varslingssenter! Hold styr på alle meldinger, få hjelp fra EyeDa, og få tilgang til alle systemmeldinger på ett sted.

Notification Center in eye-share Workflow 14.3

Varslingssenter i eye-share Workflow 14.3

  • Hold deg organisert: Samle alle meldinger og varsler på ett sted for enklere administrasjon og færre oversette oppgaver.
  • Økt effektivitet og produktivitet: Svar raskt på meldinger og varsler, og strømlinjeform arbeidsflyten for maksimal produktivitet.
  • Lett tilgjengelig informasjon: Chat med EyeDa for spørsmål om eye-share Workflow og få tilgang til nyttige oppdateringer.


eye-share API

eye-share API har nå fått mer dokumentasjon for Innkjøpsmodulen, som gjør P2P-prosessen din enda mer effektiv. Sjekk ut den nye dokumentasjonen i Swagger-format og se hvordan du kan få mest mulig ut av eye-share API.

Vil du vite mer? Kontakt oss, så hjelper vi deg i gang!


Hold styr på de repeterende fakturaene dine 

Hva gjør du når en forventet månedlig faktura ikke dukker opp? Ingen grunn til panikk! EyeDa bruker fakturahistorikken din til å oppdage manglende fakturaer og varsler både deg og teamet ditt. EyeDa er drevet av forklarbar kunstig intelligens (XAI), og gir alltid en forklaring på sine forslag. 

Stay on top of recurring invoices. eye-share Workflow v14.3

Klikkbare forslag til autokontering  

Når EyeDa foreslår autokontering, kan du klikke på Sikkerhetsmåleren for å få en forklaring på hvorfor akkurat denne verdien er valgt. Ønsker du et annet alternativ? Klikk enkelt på andre forslag i listen, og spar tid ved å slippe å søke dem opp selv!


Sikre sensitiv informasjon

Har fakturaene dine vedlegg med sensitiv informasjon? Med Begrens tilgang til vedlegg kan du sette restriksjoner basert på status, leverandør, brukere og brukergrupper. Dette sikrer at brukere kun ser de delene av vedleggene de har tillatelse til, som for eksempel «fakturabilde» – det viktigste for de fleste godkjennere.

Beskytt sensitiv informasjon og del kun med autoriserte brukere!

På denne måten forblir sensitiv informasjon beskyttet og deles ikke med uautoriserte brukere


Begrenset tilgang til vedlegg kan aktiveres i følgende moduler:

  • Faktura
  • Diversebilag
  • Purring


Forbedret støtte for Purring

Hold styr på alle purringer med vår oppgraderte Purremodul! Nå kan du enkelt spore mottatte purringer og varsle godkjennere når fakturaer har fått en purring. Dokumenter fra Peppol BIS er nå riktig merket som Faktura, Purring eller Kreditnota.

I tillegg er feltene for både inkassofirma og leverandør oppdatert med informasjon fra Peppol BIS-purring. Fakturanummeret blir satt som saksnummer, og hvis purringen gjelder flere fakturaer, vil de vises i vedleggsvisningen og listes i feltet «Omfattende fakturanummer».


Oppretthold kontroll med beløpsgrense

Automatisk Godkjenning lar fakturaer passere automatisk basert på forhåndsdefinerte kriterier som feks leverandør eller bruker. Nå kan du også sette beløpsgrenser for disse automatiske godkjenningene, slik at du kan ha enda mer kontroll på godkjenningsflyten. 


Forbedret og mer nøyaktig vedleggsviser

Har du savnet noen linjer eller informasjon i fakturavedleggsviseren? Vi har fikset det for deg! Nå vises all informasjon fra dine Peppol BIS-fakturaer i vedleggsviseren, så du aldri går glipp av viktige detaljer.

Aldri mer gå glipp av viktige detaljer i fakturaene dine!


Bedre brukeropplevelse med klarere feilmeldinger

Vi har gjort feilmeldingene våre tydeligere og enklere å forstå. Hvis du likevel møter en feilmelding du er usikker på, spør EyeDa om hjelp eller sjekk Hjelp-seksjonen for mer informasjon.


Feilrettinger

Vi har også fått tid til å fikse opp i noen små «bugs», slik at du skal få en mer brukervennlig opplevelse når du bruker Workflow v14.3.

Puh, det var litt av en gjennomgang! Har du spørsmål eller ønsker å oppgradere til den nyeste versjonen? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg på vei til en enda enklere hverdag.

Del på: