fbpx

Hva brygger vi på i laben for tiden?

Man working in a software lab

eye-share Workflow v. 14.2 er like rundt hjørnet, og lanseres nå i løpet av april. Så da lurer du kanskje på hva vi jobber med å utvikle av automatikk for tiden?

Jo, vi utvikler noen nye, spennende og nyttige funksjoner som mange av våre kunder har etterlyst – både som tilpasninger og som fremtidige muligheter. Det er flott å kunne møte disse etterspurte behovene.

Automatisk kontering av tilleggskostnader for innkjøpsfaktura
Vi jobber med en funksjon som automatisk sammenlikner linjer på fakturaer med definerte tilleggskostnader i artikkelregisteret. Dette åpner for mer automatisering i arbeidsflyten rundt innkjøpsfakturaer, og sikrer korrekt kontering av tilleggskostnader. Effektivitet og nøyaktighet – alt i ett!

Automatisk kontering basert på MVA-satser på faktura
Forestill deg en faktura med flere linjer og ulike MVA-satser. Vår nye AI-plattform, EyeDa, vil kunne summere beløp per MVA-sats og kontere dem deretter. For å utnytte dette fullt ut, trenger vi fakturalinjer importert til dokumentet i eye-share Workflow, tilgjengelig gjennom eFaktura eller linjetolkning for PDF-fakturaer gjennom eye-share Capture. Lurer du på hvordan? Våre rådgivere står klare til å hjelpe!

Automatisk fordeling av lovlig avvik
Ved matching av innkjøpsfaktura mot ordre kan det oppstå avvik som likevel ikke skal hindre automatikken rundt godkjenning av faktura. Det er rett og slett lovlige avvik! Vi jobber med en løsning i eye-share Workflow som lar deg styre hvordan disse avvikene håndteres, blant annet ved prosentvis fordeling per linje eller ved å legge hele avviket på en egen linje.

Gled deg. Disse funksjonene blir altså en del av versjon 14.2, som lanseres i april. Vi ser fram til å dele det ferdige resultatet med deg.

Del på: