fbpx

Kavli velger eye-share programvare for smartere økonomistyring

Kavli velger eye-share Workflow for å automatisere den inngående fakturaflyten med smart teknologi.

Pressemelding 07.03.2022

Kavli velger eye-share Workflow for å prosessere alle de 70 000 fakturaene de mottar hvert år. Målet er blant annet å redusere unødvendig tidsbruk på regnskapsoppgaver som kontering og godkjenning, ved å heller automatisere disse prosessene med kunstig intelligens og smart funksjonalitet.

Kavli er et næringsmiddelfirma med en lang og stolt historie. Kavlikonsernet er eid av den veldedige stiftelsen Kavlifondet, med en overordnet visjon «del med glede». All fortjeneste i konsernet går til Kavlifondet, som igjen deler det ut til gode formål innenfor forskning, kultur og humanitært arbeid.

Som en stor og viktig virksomhet både nasjonalt og internasjonalt, er Kavli opptatt av å fremme bruk av teknologi, både i samfunnsnyttige prosjekter og i eget selskap.

-Vi velger eye-share fordi de tilbyr og videreutvikler moderne digitale løsninger for fakturaflyt, som gjør oss mer effektive og gir en bedre brukeropplevelse med god oversikt og kontroll, sier Joakim Gåsland Olsen, Controller i Kavli.

I tillegg til hovedproduktet eye-share Workflow, som skal integreres med ERP-systemet M3, har Kavli også valgt tilleggsmoduler for blant annet diversebilag og tolldeklarasjoner.

– Det er utrolig hyggelig at Kavli velger eye-share, sier Jan Gausdal, senior salgsrådgiver i Eye-share, som har jobbet tett på kunden i innsalgsprosessen. Nå ser vi frem til en effektiv implementering og verdiskapende besparelser for Kavli i tiden som kommer, sier Gausdal fornøyd.

Les mer om følgende emner:

Del på: