fbpx

Ny salgsdirektør i Eye-share

A smiling Jan Erik Gausdal, Sales Director at Eye-share AS in office surroundings

Jan Erik Gausdal (39) startet i rollen som ny salgsdirektør i Eye-share 1. januar 2023. De siste fem årene har han vært senior salgsrådgiver i samme selskap, med nysalg i Norden som ansvarsområde.

Gausdal trer inn i ledergruppen til Eye-share og får en viktig rolle med hovedansvar for salg av selskapets software-portefølje til hele verdensmarkedet.

Gausdal har jobbet i salgsfaget i hele sin arbeidskarriere, med over 13 års erfaring fra IT – og programvarebransjen. Det han liker best i møte med kunden, er å skape begeistring for ny teknologi og alle mulighetene som åpner seg gjennom bruk av AI for automatisering, økt effektivitet og kontroll i økonomirollen.

– Eye-share er et spennende vekstselskap som er i front når det gjelder utvikling av programvare for automatisering og kunstig intelligens i arbeidsflyt. Våre løsninger dekker hele prosessen fra innkjøp til fakturahåndtering, og eye-share Workflow er samlet sett en solid plattform av verdiskapende produkter. Eye-share har mange fornøyde kunder i alle bransjer, i nærmere 50 ulike land, sier Gausdal. Han legger til at i år og tiden fremover skal det satses enda mer på kundetilstrømning fra utlandet, så vi har en svært spennende tid foran oss!

Med smart programvare gjør vi det enklere for våre kunder å håndtere innkjøp, fakturaer og kontrakter i en komplett og brukervennlig løsning. En løsning
som sparer våre kunder for betydelige kostnader og unødvendig tidsbruk på prosesser vi strengt tatt ikke trenger å bruke verdifulle menneskelige ressurser på. Vår filosofi er at det er opp til kunden å bestemme hvor mye som skal eller kan automatiseres, og at kontroll på alle prosesser (også de som blir automatisert) står like høyt i kurs hos oss som i regnskapsavdelingen hos kundene våre.

Les mer om følgende emner:

Del på: