fbpx

NorgesGruppen ble Digital Champion 2021

NorgesGruppen havnet øverst på pallen – og vant kundeprisen «Digital Champion 2021», som ble utdelt under eye-share Brukerforum i november.

Kundeprisen er en velfortjent anerkjennelsen av selskapets strategiske fokus på bruk av intelligent teknologi som driver for innovasjon og vekst! Automatisering har gitt konsernet nye muligheter for datadrevet innsikt, samt effektivisering og forbedring av prosessene i regnskapsavdelingen, hvor avanserte algoritmer og maskinlæring står helt sentralt. NorgesGruppen har vist fremragende lederskap, innovativ tankegang og evne til å se fremover, ved å omsette interne prosesser til smarte løsninger, for økt forretningsverdi

NorgesGruppen som består av 1200 selskaper og 1800 butikker, mottar hele 4,5 millioner fakturaer i året. Nå går 90% av disse direkte i flyt, ferdig kontert, uten at regnskapsavdelingen er involvert. eye-share programvaren gjør jobben! Les hele kundehistorien.

Utmerkelsen er et tydelig bevis på at NorgesGruppen, gjennom sin faglige kompetanse og sterke engasjement både i kunderådet og produktutviklingen til Eye-share, setter retning for fremtiden og en ledestjerne for andre virksomheter. Det er bare å applaudere Merete Løkse, Inger Helen Bøhmer og Leonore Jullum, som har vært – og er, pådrivere for denne fantastiske utviklingen.

Våre gratulasjoner går til NorgesGruppen og alle de andre finalistene; Berggård Amundsen & Co AS, Bertel O. Steen AS og Fleet Management Limited, som alle har til felles at de kan vise til konkrete og imponerende resultater gjennom sin digitale transformasjonsreise.

Fremtiden er automagisk!

Les mer om følgende emner:

Del på: