fbpx

Vant lukrativ avtale med NAV

Sammen med morselskapet Tietoevry, vant Eye-share anbudskonkurransen om å levere programvare for inngående fakturabehandlingen i NAV.

Pressemelding 15. februar 2022

Eye-share skal automatisere fakturabehandlingen i Arbeids- og velferdsdirektoratet

-Vi er svært stolte over at NAV har valg eye-share Workflow for å automatisere behandlingen av inngående faktura i direktoratet, forteller en begeistret Torhill Falnes, CEO i Eye-share. Kontrakten er vunnet sammen med morselskapet Tietoevry, og har en verdi på NOK 44 mill.

– Vi vant kontrakten i sterk konkurranse med en rekke tilbydere, hvor pris ble vektet med 30% og kvalitet med 70%, forteller Falnes, som er meget fornøyd med at Eye-share kom best ut etter en samlet vurdering av tildelingskriteriene.

– Det er en stor annerkjennelse at NAV velger vår intelligente programvare, og vi tar dette som et tydelig tegn på at de ønsker seg et kvalitetsprodukt, sier Falnes fornøyd. I Eye-share er vi opptatt av å levere løsninger som forenkler hverdagen til vår kunder, forteller hun og legger til at Eye-share har flere store offentlige kunder i porteføljen sin, noe som også gir trygghet for NAV i valget av Eye-share.

Falnes kan også fortelle at eye-share Workflow skal behandle rundt 1 mill. inngående fakturaer årlig og tas i bruk av over 2500 ansatte i NAV. Løsningen sørger blant annet for automatisert kontering og fakturagodkjenning, og gir brukerne et supert brukergrensesnitt for tilfeller av avviksbehandling.  Løsningen skal implementeres i 2022 med integrasjon til Oracle E-Business Suite.

NAV blir en stor og viktig kunde for oss. Nå er vi godt i gang med forberedende arbeid sammen med Tietoevry, og sammen skal vi gjøre vårt ytterste for å levere kvalitet i alle ledd og være en god og fremtidsrettet samarbeidspartner for NAV. Dette er stor stas, avslutter Falnes fornøyd.

Les mer om følgende emner:

Del på: