fbpx

Vi har lansert eye-share Community (Norge)

eye-share Community er en tjeneste for Eye-share kunder og sluttbrukere som vil komme enda tettere på våre produktplaner, og et fellesskap hvor du kan bli med i samtalen som er viktig for deg og din jobb.

Vi har lyttet til våre engasjerte kunder og har nå lansert eye-share Community (Norge) for deg som vil komme enda tettere på vår produktutvikling, og ikke minst delta i et digitalt felleskap for faglig påfyll, diskusjoner, påvirkning og nye muligheter. Som medlem vil du få tilgang til siste nytt først, diskutere med andre brukere, stille spørsmål og bidra med dine innspill.

Lukket Linkedin gruppe som kanal
Eye-share har valgt å bruke Linkedin lukket gruppe som kommunikasjonskanal og har egne redaktører som publiserer innhold, overvåker kanalen og svarer på spørsmål. Forutsetningen for å delta er at du har en egen personlig Linkedin profil, eller oppretter en. Tjenesten har en månedlig medlemspris og vår oppgave er å sikre at du som kunde får tilbake verdi for din investering.

Medlemskap
Vil du vite mer om dine medlemsfordeler og hvilke aktiviteter du får tilgang til, sjekk ut vår landingsside for eye-share Community og meld deg inn.

Les mer om følgende emner:

Del på: