fbpx

XXL valgte Eye-share

Norden største sportskjede har valgt intelligent programvare fra Eye-share for å få fart på fakturabehandlingen og oppnå bedre økonomistyring.

Pressemelding 7. januar 2022

Nordens største sportskjede, XXL Villmark og Sport, har signert kontrakt med Eye-share om implementering av intelligent programvare for fakturabehandling. Konsernet har i sine 92 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike mer enn 5 000 entusiastiske ansatte. XXL har også Nordens største sportsbutikk på nett. Selskapets visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for sport og friluftsliv i Europa.

Vi så etter en smart og brukervennlig løsning som kan automatisere alle nivå av fakturahåndteringen vår, og som kan vokse sammen med oss inn i fremtiden, sier Regnskapssjef Karete Kvisle i XXL.

– Vi valgte eye-share for å ytterligere automatisere alle nivå av fakturahåndteringen vår. Det vil også bidra til en enda bedre økonomistyring i XXL, sier regnskapssjef Karete Kvisle. Vi har sett på eye-share løsningen en stund, og valgt det vi anser som den beste teknologien for XXL, av det som er tilgjengelig på markedet nå. At løsningen også tilbyr utvidet funksjonalitet utover automatisert fakturaflyt, er et stort pluss for oss, sier Kvisle. Med tilleggsmodulen for diverse bilag, ser vi store effektiviseringsmuligheten i XXL, sier hun.

– I tillegg tilbyr løsningen enkel brukeradministrasjon og et moderne brukergrensesnitt, som er viktige faktorer for våre sluttbrukere. Det at Eye-share tilbyr support i Norge, var også viktig for valg av leverandør, sier Kvisle.  Nå gleder vi oss bare til å komme i gang med ny løsning som skal bidra til enda bedre økonomistyring XXL, sier regnskapssjefen fornøyd.

Med eye-share Workflow og eye-share Capture integrert med ERP systemet AX 2012, vil XXL automatisere og forenkle hele prosessen for mottak til tolking og verifisering av over 130 000 inngående fakturaer årlig. Automatiseringen vil bety kostnadsbesparelser for selskapet, bedre kontroll og mindre manuelt arbeid for regnskapsavdelingen fremover.

-For Eye-share er XXL er en svært spennende kunde som det var skikkelig stas å få i julegave, sier senior rådgiver Tomas Hegre. Det er alltid mange som vil jobbe med store og profilerte selskaper som XXL, og når vår løsning da blir valgt, tar vi det som et kvalitetstegn. Det har vært en kjekk og spennende prosess med god dialog med XXL hele veien, sier Hegre. Nå ser vi frem til å hjelpe dem med å få enda bedre kontroll og fart på fakturaprosessen med vår intelligente programvare. 2022 blir et svært spennende år for begge parter, avslutter Hegre entusiastisk.

Les mer om følgende emner:

Del på: