fbpx

Eye-share med fortsatt stødig vekstkurve!

Eye-share er i svært god driv for tiden. Et engasjert lederteam er fornøyd med den økonomiske utviklingen til selskapet, som også har etablert seg med avdelinger i Oslo i 2021 og i Singapore i 2022.

Pressemelding 30.08.2022

Vi er glade for å kunne rapportere om at Eye-share er i svært god driv for tiden, med stødig vekst og resultatframgang i H1-2022. Vi fortsetter vår positive utvikling med god vekst i omsetning. Jeg er virkelig stolt over resultatene alle i Eye-share er med å skape, sier Torhill Falnes, CEO i Eye-share. 

Eye-share leverer en omsetning i H1-2022 på 84,6 MNOK mot 74,6 MNOK i 2021. Det er vi godt fornøyd med, og har en forventning om at veksten fortsetter ut året, sier Falnes.  Etter en dobling av omsetningen de siste 4 årene, ligger vi godt an til å bli en Gaselle i 2022, for andre gang i historien. Som et av selskapene som vokser mest i Norge, er det vel lov å være litt imponert over oss selv, ikke sant, sier Falnes med glimt i øyet.  

Første halvår i 2022 ser vi at det fremdeles er det store muligheter i hjemmemarkedet Norge, men for å få til den videre veksten blir Asia og hele Skandinavia viktig for oss, forteller Falnes.  

Bygger tillitt og suksess i markedet med AI-teknologi  

Vi er stolte over at så mange virksomheter gir oss tilliten til å automatisere deres viktige regnskapsprosesser, fra kjøp til betaling, med vår hyperaktuelle AI-teknologi, sier Falnes.  Med eye-share programvaren hjelper vi våre kunder til å oppnå effekt som har direkte innvirkning på bunnlinjen. Eye-share produktporteføljen gir økt kostnadskontroll, data-drevet innsikt og bedre utnyttelse av ressurser i økonomiavdelingen, og vi har etter hvert mange fornøyde kunder over hele verden, sier Falnes stolt. 

Høy aktivitet og mange spennende prosjekter 

I H2 har vi fått flere nye kundesigneringer og det jobbes blant annet med spennende prosjekter hos virksomheter som NAV, Recover Nordic, Kavli og Coop Midt-Norge. Samtidig ser vi at det også er noe høyere aktivitet hos eksisterende kunder, hvor både vekst, oppkjøp og ønske om ytterligere effektivisering av eksisterende programvareløsninger, er viktig for disse virksomhetene. Det er ingen tvil om at tilliten våre kunder gir oss, får oss til å strekke oss ytterligere for å optimalisere kundens hverdag, sier Falnes. 

 Eye-share avdelingene 

Stavanger 
Vårt kompetente utviklerteam, som har base ved hovedkontoret i Stavanger, jobber kontinuerlig for å holde oss i front når det gjelder brukervennlighet, funksjonalitet, integrasjoner, sikkerhet og nye løsninger slik at kundene våre får mest mulig verdi ut av investeringen sin. Et av våre viktige satsningsområder er «forklarbar kunstig intelligens» (XAL = eXplainable AI), som handler om å gi beslutningsstøtte til målgruppen vår. Det er en brukersentrisk prosess som skal gi kundene våre gode svar, men samtidig forklare hvorfor svaret ble som det ble. Dette er et viktig område å videreutvikle til fordel for våre kunder, som både er opptatt av kontroll, korrekt behandling og automatisering, sier Falnes smilende. 

Oslo  
Vår nye Oslo- avdeling er kommet godt i gang med å bistå i leveranser til våre kunder i Østlandsområdet. Det er gledelig å se at vi har klart å etablere et bra team med 14 dyktige medarbeidere, under ledelse av Dina Drehn, forteller Falnes. 

Ukraina  
Våre utviklingsressurser i Ukraina er stabile, til tross for den pågående krigen. Vi berømmer den arbeidsmoralen og ansvarsfølelsen de viser, under svært utfordrende forhold.  

Singapore 
Eye-share i Singapore er i oppstartsfasen, og vi har nylig ansatt Tim Polson som leder, forteller Falnes. Hun legger til at det er flere nye medarbeidere på vei inn i september. Salgsdirektør Kenneth Sætre er tett på oppstarten av Singapore avdelingen, som er en viktig investering for å betjene eksisterende kunder, høste kompetanse og finne nye muligheter i et spennende marked, sier Falnes. 

Attraktiv arbeidsgiver

Eye-share har nå 105 medarbeidere og er stadig på jakt etter nye talenter til selskapet. Tilgang på kompetanse er for tiden krevende, men helt avgjørende for vår vekststrategi. Vi trenger både erfarne teknologer, nyutdannede innen IT og økonomi, og ikke minst flere tech-kvinner til alle våre lokasjoner, avslutter Falnes. 

Les mer om følgende emner:

Del på: