fbpx

Vi samarbeider med Neetly for design av nytt dashboard og forbedret brukeropplevelse

Kai (R&D director) and Eva (Product manager) standing in front of a big screen showing the new eye-share Workflow dashboard

En av grunnene til vår suksess med programvaren eye-share Workflow, er at vi tar brukeropplevelse på alvor. Derfor samarbeider vi også med de beste, sier Kai Mydland, R&D Direktør i Eye-share.

Gjennom flere år har våre kunder trukket frem det intuitive brukergrensesnittet i eye-share Workflow, som et av de viktigste kjøpsargumentene. For å lykkes med utvikling av fremtidens programvare, er det helt avgjørende å forstå brukerens behov og adferdsmønster, og ikke minst tilrettelegge for universell utforming, slik at vi sikrer at våre produkter er enkle å bruke for alle.

Denne høsten startet vi et prosjekt sammen med Neetly, som er eksperter på nettopp brukeropplevelse – the User Experience (UX). Målet var å forbedre dashboardet i vårt hovedprodukt eye-share Workflow.

Som en del av denne prosessen involverte Neetly brukere fra kunderådet til Eye-share, som består av engasjerte eksisterende kunder som har et ønske om å bidra til forbedring og innovasjon, både på egne vegne, men også på vegne av de over 90.000 andre eye-share brukerne, som benytter vår løsning daglig for å effektivisere økonomi- og regnskapsoppgaver.

«Det nye designet er nå på plass og vi er kjempefornøyde», sier Kai Mydland som er utviklingssjef i Eye-share, og legger til at han har stor tillitt til Neetly og deres kompetanse. Nå gleder vi oss til å lansere dette for våre kunder i neste versjon av eye-share Workflow i februar 2024″.

Eye-share fortsetter det gode samarbeidet med Neetly, og tar nå fatt på flere spennende designoppgaver for å posisjonere programvaren for fremtiden, gjennom kontinuerlig forbedring i et stadig skiftende teknologilandskap.

Del på: