fbpx

Feiring av den internasjonale kvinnedagen!

cake with text: We empower women to join tech!

Administrerende direktør, Torhill Gysland Falnes, sender sine varmeste ønsker til alle kvinner i anledning den internasjonale kvinnedagen, 8. mars 2024.

Torhill er svært stolt av å kunne være et forbilde for kvinner i teknologibransjen, og understreker Eye-shares forpliktelse til å fremme kvinnelig lederskap på tvers av alle våre kontorer.

Selv om Eye-share kan skryte av en høy prosentandel av kvinner i lederstillinger, erkjenner vi at det fortsatt er få kvinner i tekniske roller i vår bransje.

For å adressere dette, samarbeider Eye-share aktivt om ulike initiativer med vår eier, Tietoevry, med det ambisiøse målet om å nå 40% kvinnelige fagpersoner globalt innen 2026.

Kampen for kjønnslikestilling pågår, og denne dagen er en påminnelse om at selv om vi har gjort betydelig fremgang, er fullstendig kjønnslikestilling ennå ikke oppnådd. Og husk, det er viktig å feire hvert skritt på veien. Derfor har vi kake på kontoret i dag, for å markere dagen! 🎂

La oss fortsette det fantastiske arbeidet. Sammen kan vi skape en mer inkluderende og mangfoldig fremtid. Gratulerer med den internasjonale kvinnedagen, alle sammen!💚


Del på: