fbpx

2023 – Et år å være stolt av!

CEO Torhill Falnes celebrating 200MNOK with cake, sodas and confetti.

2023 var et år preget av bemerkelsesverdig vekst og prestasjoner for Eye-share, både nasjonalt og internasjonalt. Vi overgikk våre forventninger ved å tiltrekke oss like mange internasjonale kunder som norske, noe som markerte en milepæl som kom raskere enn vi noen gang hadde turt å drømme om.

Vekst på 17,3%

Med en omsetningsvekst på over 17 % i 2023, kunne vi ikke vært mer begeistret. Vårt ambisiøse mål var å nå 186 MNOK, og ikke bare oppnådde vi det, men vi overgikk det med glans og nådde 203,8 MNOK, sier administrerende direktør, Torhill Falnes, med entusiasme. Hun legger også til; at denne prestasjonen viser vår evne til å utvikle produkter som passer inn i både det norske og internasjonale markedet, og viser vår konkurranseevne i et utfordrende konkurranselandskap. Å doble omsetningen i løpet av fem år, fra 2019 når vi passerte 100 MNOK-merket, er et bevis på vår styrke, dedikasjon og dyktighet, Noe vi som jobber i Eye-share, er enormt stolte av, sier Falnes entusiastisk.

AI først!

Når jeg ser tilbake på 2023, er det vår fremgang innen produktutvikling, som fyller meg med mest stolthet. Teknologiske paradigmeskifter skjer i et forrykende tempo, og AI har gått fra å være en del av løsningen til å bli selve hjørnesteinen i vår programvare som automatiserer AP og P2P prosesser. Eye-share leder an i denne utviklingen, og det er nettopp derfor kundene velger oss, fastslår Falnes.

Vårt nye konsept, «EyeDa», står i sentrum for vår innovative tilnærming til kunstig intelligens. Funksjonaliteten blir integrert i hele vår applikasjon for å tilby en sømløs brukeropplevelse. AI Assistenten er mye mer enn bare en chatbot; den er designet for å håndtere automatiserte arbeidsflyter, fakturabehandling og innkjøpsdokumenter enklere. EyeDa representerer derfor grunnlaget og fremtiden for AI i alle våre produkter, og vi er fast bestemt på å fortsette investeringene i denne plattformen for å ytterligere forbedre våre tjenester til kundens beste.

Brukeropplevelse i sentrum

Alt vi utvikler må være intuitivt for brukeren, men det holder ikke at det bare er pent å se på – det må også være tiltalende, engasjerende og lett å forstå. For å virkelig engasjere våre yngre brukere, legger vi enorm vekt på brukeropplevelse og grensesnittdesign. Gjennom året har vi derfor gjennomført en rekke brukertester og undersøkelser for å identifisere behov og muligheter. Resultatene fra disse kundeundersøkelsene, vil bli tydelig i vår neste produktlansering i februar 2024, deler Falnes stolt.

CEO Torhill Falnes smiling in front of screen showing "Strategy and business plan 2024"presentation.

Eye-share er klare for fremtiden!

I løpet av året har vi testet løsningene våre grundig på tvers av geografiske områder og bransjer, for å sikre at de står rustet til å møte fremtidens utfordringer. Det er det ingen tvil om.

Satsing på bærekraftig vekst i 2024

Vi står på foran en spennende vekstfase, drevet frem av nye markeder og nye muligheter. Vi trapper opp vår innsats innen salg og markedsføring – en endring som var på høy tid. Tidligere har nye kunder hovedsakelig kommet gjennom anbefalinger og eksisterende partnerskap. Nå utvider vi vårt fokus for å inkludere et bredere spekter av bransjer og geografiske områder, hvor Eye-share kan ha en markant innvirkning.

Våre kunder kan være trygge på at vi vil fortsette å trappe opp investeringene i produktutvikling, samtidig som vi skjerper vårt fokus på markedsføring, innsikt og salg. Jeg ser med spenning frem til veien videre, og 2024 ligger an til å bli et år fylt med kjekke utfordringer, ny læring og spennende opplevelser.

Lidenskap er en av våre kjerneverdier, og det er nettopp denne lidenskapen for å levere effektive løsninger med den mest hensiktsmessige teknologien som driver oss fremover. Vi forsikrer både våre kunder og konkurrenter om at vi ikke vil hvile på laurbærene.

Kundene viser vei

Kundeorientert utvikling er vårt mantra. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre prosesser og funksjonalitet i vårt produkt. Rapportering, datadrevne beslutninger, benchmarking og bærekraftig utvikling med sporing og rapportering står sentralt i vårt arbeid.

Sammen med våre kunder sikrer vi innsamling, rapportering og analyse av bærekraftinformasjon knyttet til leverandører, både ved bestilling og ved mottak av fakturaer. På denne måten bistår vi våre kunder i å nå sine mål og håndtere innkjøpene sine mer effektivt.

Vår suksess: Folka våre

For å lykkes med produktutvikling og ekspansjon, er det avgjørende å fremme mangfold, innovasjon og trivsel på arbeidsplassen. Vår suksess bygger på styrken i vårt team, og derfor er investering i våre ansatte vår høyeste prioritet på tvers av alle våre kontorer.

Vår investering i menneskene våre er en investering i vår fremtid, og sikrer at vi forblir ledende på innovasjon og fortsetter å levere eksepsjonell verdi til våre kunder og interessenter.

Takk for et fantastisk år – velkommen 2024!

Med 2023 bak oss, ser vi nå frem til å bestige nye høyder i 2024. Jeg har allerede knyttet på meg fjellskoene, klare for nye utfordringer, avslutter Torhill Falnes med et smil.

All employees from at Eye-share Norway together at Kick off 2024

Del på: