fbpx

Hva er en mobilklient og hvilke fordeler kan den gi deg?

Ilustration of person holding mobilephone to show an app

I en tid der flere og flere ansatte bruker mobil og fjernarbeid som en del av jobbhverdagen, har tilgang til effektiv fakturagodkjenning på farten blitt stadig viktigere for holde seg produktiv, også utenfor kontoret.

I denne bloggartikkelen ser vi på hva en mobilklient er, hvilke fordeler den kan gi din bedrift og viktige faktorer å tenkte på når du velger en slik løsning.

En mobilklient er en programvareapplikasjon som lar brukere få tilgang til og administrere data fra sine mobile enheter, som smarttelefoner eller nettbrett. Med en mobilklient kan brukerne f.eks se, endre og godkjenne fakturaer, registrere utlegg og reiser på farten.

Fordeler med å bruke en mobilklient

Bruk av en mobilklient gir både bedriften og de ansatte en rekke fordeler, inkludert raskere godkjenningsflyter, forenkling av interne prosesser, økt effektivitet, og rett og slett mer fornøyde ansatte som får tilgjengelig teknologi som gjør at de kan holde seg produktive, også utenfor kontoret.

Forbedret nøyaktighet

Med sanntidstilgang til dine regnskapsdata via mobil, kan du redusere risikoen for feil og forbedre nøyaktigheten.

Forbedret synlighet

Med en mobilklient kan du spore status på fakturaer og utgifter i sanntid, noe som gir forbedret synlighet og kontroll over selskapets fakturaprosess .

Økt fleksibilitet

Med en mobilklient kan du enkelt administrere fakturaer og utleggsprosesser fra hvor som helst, når som helst, noe som gir økt fleksibilitet og muligheten til å være produktiv på farten.

Hvordan velge en mobilklient?

 • Kompatibilitet med eksisterende systemer
  Det er viktig at mobilklienten er kompatibel med ditt eksisterende fakturaflyt- og regnskapssystem.
 • Brukeropplevelse
  Brukeropplevelsen er avgjørende når det gjelder mobile applikasjoner. Det er viktig at den er enkel og bruke, og har et intuitivt brukergrensesnitt.
 • Sikkerhet
  Regnskapsdata er sensitive data som bør beskyttes mot uautorisert tilgang. Det er viktig at mobilklienten tilbyr robuste sikkerhetsfunksjoner.
 • Funksjonalitet
  Tenk på funksjonaliteten du trenger. F.eks søk, visning av fakturaer, godkjenningsprosess og registeringen av reiser og utlegg.

Vi håper du ble litt klokere.

Når du bruker eye-share Workflow i skyen, som er vår fakturahåndteringsløsning, får du automatisk tilgang til mobilklienten, som inneholder alle funksjonene og fordelene beskrevet i blogginnlegget over. Vil du vite mer, ta en tur innom vår produktside.


Les mer om følgende emner:

Del på: