fbpx

Hvordan lykkes du med å optimalisere din eye-share løsning? Få 5 gode tips fra Rådgiver Liv!

Smiling Eye-share employee (Liv Gilje-Sørnes) sitting in front of a computer

Liv Gilje-Sørnes er en erfaren rådgiver i Eye-share med betydelig kundeinnsikt, noe som gjør at hun vet mye om hva som skal til for å utnytte din eye-share-løsning enda bedre.

– Mange kunder glemmer at en helt sentral del av arbeidet er å måle og overvåke ulike parameter i løsningen gjennom innsamling av data over tid. Når vi hjelper deg å analysere disse dataene, kan vi finne svar på hvordan du kan skape enda mer verdi, sier Liv. 

En Eye-share rådgiver kan bringe verdifull ekspertise, erfaring og innsikt for å hjelpe deg med å optimalisere løsningen og oppnå bedre forretningsresultater.

Her er noen tips fra Liv hvordan du kan optimalisere din eye-share løsning: 

1. Prosessforbedringer 

Det er viktig å gå gjennom din eksisterende fakturaprosess for å identifisere områder med ineffektivitet eller potensiale for forbedring. 

2. Analyser dataene dine 

Ved å analysere dataene dine kan du identifisere mønstre, trender og potensielle områder for kostnadsbesparelser. 

3. Implementere beste praksis 

Det er viktig å implementere beste praksis for å administrere fakturaprosessen, som å etablere standardiserte prosesser, effektivisere kommunikasjonskanaler og håndheve lov samsvar. 

4. Gi opplæring 

Ved å tilby opplæring for teamet ditt om hvordan de bruker programvaren sikrer du at ressursene dine har nok kompetanse til å utnytte all funksjonalitet i løsningen. 

5. Overvåk og evaluer 

Ved å overvåke og evaluere effektiviteten til løsningen over tid, foreta justeringer etter behov, sikrer du fortsatt fremdrift og suksess for din virksomhet.  

Hvorfor ikke maksimere verdien med en eye-share Advisor Workshop? 

Vår eye-share Advisor Workshop tilbyr en rekke tjenester som du kan velge mellom for å låse opp tilgang til ny verdi og innsikt som kan forbedre virksomhetens ytelse gjennom bruk av eye-share programvarepakken! 

Vi hjelper deg med å forbedre leverandørfakturaprosessen gjennom:

  • Innsikt i nøkkeltall slik at du kan jobbe smartere
  • Forbedret ytelse 
  • Ytterlige automatisering 
  • Opplæring og sertifiseringer

Book en avtale med en av våre rådgivere i dag for å ta første steget til optimalisering

Del på: