fbpx

NDC Oslo 2022

Flere av våre utviklere var tilstede på et av årets høydepunkter for utviklere, nemlig NDC Conferences!

I Eye-share har vi et kontinuerlig fokus på læring, kompetanse og vekst, samtidig som vi jobber målrettet for å være en “Awesome place to work”.

Ved å delta på ulike faglige konferanser i både innland og utland, tilegner vi oss ny kunnskap, og det vekker ny inspirasjon til læring og utvikling. Ikke minst er det veldig sosialt, slik at vi får et tettere forhold til våre kollegaer. Vi er derfor glade for at vi har muligheten til å dra på slike arrangementer sammen.

NDC Conferences blir snart tradisjon for oss. I år, som i fjor, dro flere av våre utviklere på det som blir sett på som et av årets høydepunkt for utviklere.

NDC var opprinnelig en konferanse for .NET og Agile open space- utvikling, mens i dag handler det om alle teknologier som kan være av interesse for denne bransjen.

Med 7-9 parallelle spor, workshops før og under konferansen, matservering hele dagen, live-musikk og live-podcast, skjønner vi hvorfor NDC ofte blir kalt for “en festival for utviklere”!

Spredningen i temaer var stor, og det fantes derfor noe for alle. Det var et bredt spekter av tekniske foredrag innen blant annet software design, cloud, arkitektur og testing. I tillegg ble temaer innen arbeidsmetodikk, mangfold og mental helse belyst. På NDC feirer de nemlig ikke bare utvikling, men også selve utvikleren, alene – og som en del av et team.

Gjengen som deltok på årets NDC Oslo er veldig fornøyde med deltakelsen, og sitter igjen med nye impulser og kunnskap som skal implementeres i arbeidshverdagen. Nå gleder vi oss til å sende en ny gjeng til NDC London neste år!

Interessert i en karriere hos oss? Sjekk ut våre ledige stillinger!

Del på: