fbpx

Velkommen til ny leder for Asia-kontoret!

Vi er begeistret over å ønske Tim Polson velkommen som Regional Manager ved vårt nye Asia-Pacific hovedkvarter i Singapore.

We’ll foster a great working culture together and solve challenges that many would have thought un-solvableEye-share’s solutions has an amazing potential for growth in AsiaHere we come!

Tim Polson, Regional Manager Asia,  Eye-share

Pressemelding 18. mai 2022
Vi er svært glade for å kunngjøre at vi har etablert et nytt kontor i hjertet av Singapore som vil bli ledet av Tim Polson. Dette er en del av vår vekststrategi i Eye-share som vil bidra til å støtte eksisterende kunder og bygge nye forretningsforbindelser i et voksende marked i Asia.

Polson er fra New Zealand og har jobbet innen maritim logistikk i 18 år med både containerfrakt, supply chain management, prosessforbedring, prosjektlogistikk og befraktning og har 2,5 år erfraring fra det maritime teknologiske området. Han er også medlem av Institute of Chartered Shipbrokers, har utdannet seg ved Maersk International Shipping Education (MISE-programmet) og har en MBA fra Griffith University i Australia. Han har 5 års samlet arbeidserfaring i Asia, hvor av 3,5 år i Singapore.

– Personlig har jeg opplevd utfordringer med ineffektive kjøp-til-betaling-prosesser innen maritim logistikk. Forsinket betaling betyr forsinket levering av tjenester og enda verre, skade på et selskaps omdømme, sier Polson – og legger til at selskaper som utveksler varer på tvers av landegrensene er sterkt avhengig av tjenesteleverandørene sine. Effektive betalingsprosesser er like avgjørende for kommersiell suksess som alle andre deler av virksomheten.

Polson er nå opptatt av å jobbe tett med våre internasjonale kunder, og bygge et team av eksperter som skal sikre at betalingsprosessene er så jevne og effektive som mulig, slik at kundene har mer tid og energi tilgjengelig til verdiøkende oppgaver.

Han ser nå frem til å ansette et team av profesjonelle rådgivere og konsulenter, som skal vokse og utvikle seg personlig og karrieremessig basert på prinsippet #awesomeplacetowork. Vi ønsker Tim Polson hjertelig velkommen og gleder oss over den spennende og fremtidige reisen til Eye-share i Asia.

Del på: