fbpx

Slik holder du oversikt over varsler og omtaler i eye-share Workflow

Kirsti, Finance & Contract Manager at Eye-share working on the computer.

Sliter du med å håndtere spørsmål om godkjenninger av fakturaer, registrering av reiseutgifter, eller å bistå ansatte med diverse utlegg over flere kanaler? Visste du at alle disse samtalene kan håndteres enkelt innenfor eye-share Workflow?

eye-share Workflow samler alle dine nødvendige interaksjoner på ett sted. Ved å tilpasse innstillingene gjennom brukerikonet ditt – som du finner i øvre høyre hjørne – kan du enkelt holde oversikt over omtaler og dokumentvarsler. Standardvarselet, et blått ikon med linjer og et nummer, informerer deg om enhver aktivitet som krever din oppmerksomhet, noe som reduserer behovet for å veksle mellom forskjellige plattformer.

Siden vi ikke alltid er logget inn i eye-share, kan det være lurt å sette opp e-postvarslinger. Ved å konfigurere varsler for når du nevnes i kommentarer om reiseutgifter, fakturaer eller andre rapporter, mottar du en direkte e-post med kommentaren og en lenke til dokumentet. Dette gjør at du kan håndtere saker umiddelbart, enten du er i systemet eller ikke.

Du kan velge å motta oppdateringer direkte gjennom systemet eller via e-post, avhengig av hva som passer best for deg. For å ytterligere øke effektiviteten, oppfordre til bruk av meldingsfanen for eventuelle forespørsler angående fakturaer, reiseutgifter eller andre dokumenter. Be teamet ditt om å legge til kommentarer direkte på det relevante dokumentet og inkluder «@DittNavn» for klarhet. Denne tilnærmingen bidrar ikke bare til å opprettholde organisasjon, men også til å gi umiddelbar kontekst for hver forespørsel direkte på selve dokumentet

Personlig finner jeg meldings- og varslingfunksjonene i eye-share Workflow utrolig nyttige når jeg behandler reiseutgifter og svarer på forespørsler fra ansatte. Prøv det selv og se hvordan det forenkler kommunikasjonen for deg.

Del på: