fbpx

Vekst og framgang for Eye-share igjen!

Teknologiselskapet Eye-share, som utvikler programvare som støtter økonomirollen i prosessen fra innkjøp til betaling, kan igjen vise til solid økonomisk vekst og framgang.

Pressemelding | 23.01.2023

Tallenes tale

Tallene viser at omsetningen steg fra 151 MNOK i 2021 til hele 173,8 MNOK i 2022, som er en vekst på 15%. Dette betyr at Eye-share har doblet omsetningen i løpet av de siste 5 årene. Resultatet ser ut til å ende på godt over 20%, sier en svært fornøyd CEO i Eye-share, Torhill Falnes. 

Kudos til ansatte

En del av fjorårets Eye-share strategi var å investere i fremtiden gjennom etablering av kontorer i både Oslo og Singapore. Det har vi lykkes svært godt med og jeg er utrolig fornøyd med at vi samtidig klarer å levere en vekst på 15% i år igjen, sier Falnes smilende og legger til:  Jeg kan love at disse resultatene ikke kommer av seg selv. Det er bare ett svar på dette; Våre ansatte er de beste i klassen, de kan og de vil, og de leverer hver eneste dag. Jeg er så stolt, sier hun. 

Resultatet er derfor en viktig annerkjennelse av alle våre dyktige og engasjerte kollegaer, som arbeider hardt og målrettet for å oppfylle forretningsideen vår om å forenkle kundens hverdag. Eye-share er nå 110 ansatte. Kudos til alle dem, sier Falnes smilende.

Kundene gir oss tillit

Eye-share leverer nå komplette løsninger fra innkjøp-til-betaling. Den tilliten kundene gir oss, viser at våre løsninger gir verdi. Det er lett å regne besparelsen på å investere i en løsning som gir full kostnadskontroll og økt effektivitet gjennom automatisering, sier Falnes. Hun legger til at hovedproduktet eye-share Workflow er en funksjonsrik og fleksibel løsning, som gjør at flere konsern og større kunder nå velger oss som leverandør. I disse dager går vi blant annet live med løsningen for NAV i hele Norge. Dette er utrolig spennende, sier Falnes som også kan fortelle at selskapene Festi på Island og Sapura Secured Technologies i Kuala Lumpur har signert kontrakt. Det viser at vi også er i rute internasjonalt, og at vi lykkes med våre ambisjoner.

Nytt år – nye muligheter

I 2023 ønsker vi å gjøre det enda enklere for våre kunder å forvalte og forstå den kontinuerlige forbedringen som faktisk er mulig å oppnå gjennom bruk av våre løsninger. I strategien for det nye året vil vi derfor ha fokus på enda tettere kundedialog, strategisk dialog, analyse og rådgivning. 

Vi er opptatt av trender og teknologi, som er en viktig del av vår hverdag. For å utvikle fremtidens produkter kreves det at vi må være nyskapende. Eye-share følger derfor markedsutvikling og teknologiske muligheter tett, og har som vår kultur at vi skal våge å tenke nytt. Våre innovative drivere er kundefokus, teknologifokus og forretningsmessig behov. Vi tror at de beste løsningene ligger i sentrum av disse tre.

Alt vi gjør, bygger opp om hvordan vi kan effektivisere innkjøps- og godkjenningsprosesser for våre kunder. Stikkordet for 2023 er selvbetjening. Både i produkt, support og forvaltning. Vi vil også fortsette å bygge ut ny funksjonalitet og smarte løsninger for hele behov-til-betalingsprosessen – fra innkjøp til faktura. Dette innebærer fokus på kunstig intelligens og «den beste brukeropplevelsen». Samtidig har sikkerhet og løsninger for internkontroll og revisjon aldri har vært mer påkrevd. 

2023 blir et meget spennende år for vårt selskap og vår produktportefølje! 

Les mer om følgende emner:

Del på: